Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα – Κομβόι των οπαδών για τη Νεοκαισάρεια!

49979b783c28f3cdae44b081e8fd87d6_XLΕντονο κυανέρυθρο χρώμα αναμένεται να αποκτήσει στο αυριανό παιχνίδι το γήπεδο της Νεοκαισάρειας, καθώς το ντέρμπι του Α.Ο.Τ με τον τοπικό Αχιλλέα έχει φέρει τεράστια κινητοποίηση στους Τρικαλινούς φιλάθλους

Οι Σακαφλιάδες διοργανώνουν εκδρομή για την Πιερία, ενώ δεκάδες ακόμη συμπολίτες μας θα δώσουν το παρόν στη Νεοκαισάρεια με τα αυτοκίνητά τους.

Τρικαλινοί φίλαθλοι από Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη τη Βόρειο Ελλάδα, ετοιμάζονται και αυτοί να στηρίξουν τον Α.Ο.Τ στο σπουδαίο αυτό ντέρμπι ανόδου.

Στη Νεοκαισάρεια, αναμένεται να βρεθούν αύριο και οι επικεφαλής του πολιτικού κόσμου της πόλης, με το Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Μιχαλάκη να ετοιμάζονται και αυτοί να δώσουν το παρόν στη σπουδαία αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ακόμη ότι έχει υπάρξει συνεννόηση και με την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας, όσον αφορά το πως θα μεταβούν στο γήπεδο οι Τρικαλινοί, αλλά και τις θέσεις στις οποίες θα καθίσουν στο γήπεδο, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό με τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected