Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-7 (photos)

FullSizeRender (2)Την μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς, που του δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική πανηγυρίζει σήμερα ο ΑΣ Ειρηνούπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και χωρίς να φορτσάρει επικράτησε της νεανικότατης ομάδας του ΠΑΟΚ Κουλούρας και μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν διατήρησε το +3 από τον δεύτερο ΦΑΣ Νάουσα.

Η χαοτική διαφορά εμπειρίας και δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο σημερινούς αντιπάλους, φάνηκε σε πολλά σημεία της αναμέτρησης παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν φόρτσαραν, απλά μετουσίασαν σε γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μανώλη Γιοβανόπουλου αιφνιδίασε στο 1ο λεπτό με τον Κάσα, ένα σουτ που δοκίμασε τα εντυπωσιακά αντανακλαστικά του Ιωακειμίδη, μία ευκαιρία που ήταν και η μοναδική για τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

FullSizeRender (3)

Τρία λεπτά αργότερα, μία λάθος εκτίμηση του Τσιότρα επέφερε το αυτογκόλ για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έδωσε το σύνθημα για τα συνεχόμενα τέρματα των πρωτοπόρων. Το 0-2 σημείωσε ο Γρηγόρης Αργυρίου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!), το 0-3 ο Κώστας Έξαρχος στο 21′ ενώ ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 0-4 στο 39′, το οποίο είναι το 22ο του έμπειρου επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν πέμπτο τέρμα με τον Χρήστο Καραγιάννη και στο 67′ ήταν η σειρά του Θοδωρή Πέτγαζλη να χριστεί σκόρερ, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Το τελικό 0-7 σημείωσε ο Χρήστος Καραγιάννης στο 70ο λεπτό, το 6ο προσωπικό του υψηλόσωμου επιθετικού από τον Γενάρη όταν και ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας του.

Να σημειώσουμε πως τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του ΠΟ Μουδανιών, Απόστολος Παπάς ο οποίος θέλησε να δει από κοντά τον υποψήφιο αντίπαλο της ομάδας στα μπαράζ ανόδου, αν και ο σύλλογος από την Χαλκιδική δίνει αύριο (19/5) τον τελικό ανάδειξης του πρωταθλητή με τον Αετό Βαρβάρας.

FullSizeRender

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Λ. (52′ Θυμιόπουλος), Ιατρόπουλος, Δημούλτσης, Ασλαμπάλογλου, Ευθυμίου, Τερζής (31′ Λαφτσίδης), Κάσα (55′ Παντέλογλου), Μπακαλίδης, Τσιότρας.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Αργυρίου, Τενεκετζής, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Συμεωνίδης, Λαμπριανίδης (72′ Παντζαρτζίδης), Έξαρχος (65′ Κάρλος Βίγια), Καραγιάννης, Παρσόπουλος (64′ Πέτγαζλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected