Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

SKODA Ξάνθη Κ17 – Βέροια Κ17 1-2

post-main-image-17_19Μεγάλη νίκη για τη Βέροια στην ακριτική πόλη και μάλιστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης πήρε στην αποστολή πολλούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1999, οι περισσότεροι εκ των οποίων αναμένεται να στελεχώσουν την Κ17 της επόμενης περιόδου. Η “Βασίλισσα” ήταν εξαιρετική, αιφνιδίασε με δύο γρήγορα τέρματα τους Θρακιώτες και τους άφησε εκτός play off στα οποία θα συμμετέχει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο 6′ με τον Στογιάννη και 12 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καραγιάννη, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους. Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν και μείωσαν στο 28′ με τον Σαμπανίδη και πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να προσπελάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Βέροιας.

Στο δεύτερο μέρος, η αμυντική λειτουργία της “Βασίλισσας” έπιασε το άριστα ενώ ταυτόχρονα ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις να πετύχουν και τρίτο τέρμα.

Με τη νίκη της αυτή η Βέροια έφτασε τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ οι ακρίτες παρέμειναν στους 45 έναντι 50 του ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις

SKODA Ξάνθη Κ17 : Σαββίδης, Χασάν Φεϊζή (20’ Παπάζογλου), Σπυριντόνοφ, Μπάτζιος (65’ Τσάπαρης), Πεταλωτής, Παπαδόπουλος Λ., Καλογιάννης Δ.Β., Δοξάκης, Σαμπανίδης, Καπτέλι, Τζιβανόπουλος (46’ Θεοδωρίδης / 70’ Καλογιάννης Δ.Π.)

Βέροια Κ17 : Νικολαϊδης, Πατσιαβούρας (80′ Κρίπας), Ρανδζής (85′ Σαρακατσιάνος), Χρυσόπουλος, Τσουλχάι, Κουτρουλιάς, Στογιάννης (75′ Ιακωβίδης), Σουγγαρής, Σαχινίδης (35′ Σαρκατζής), Καραγιάννης, Χαλβατζής (65′ Αϊρατζής)

φωτ. από skodaxanthifc.gr


 

*Μία πολύ σημαντική διάκριση για τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, ο οποίος θα ταξιδέψει αύριο για την Τσεχία, στα πλαίσια του προγράμματος “Grassroots” της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Τα υπόλοιπα τρία μέλη της αποστολής είναι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας U19 Κώστας Τσάνας, ο εκπαιδευτής των Σχολών Προπονητικής Άγγελος Κυρανούδης και ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Λαμίας, Παύλος Δερμιτζάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected