Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Καψόχωρας 3-0

11051737_825263647510195_2837201652193911899_n

Πολύ κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία βρίσκεται ο Άτλας Ζερβοχωρίου, ο οποίος επικράτησε σήμερα της ΑΕ Καψόχωρας και θέλει έναν βαθμό κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας το επόμενο Σάββατο για να εξασφαλίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη πήρε αυτό που ήθελε στο σημερινό παιχνίδι και παρά το δικαιολογημένο άγχος, έφτασε στην επικράτηση επί των ελλειπέστατων “κοκκινόμαυρων” (η αποστολή περιελάμβανε 11 ποδοσφαιριστές), οι οποίοι μετέβησαν στο Ζερβοχώρι χωρίς τερματοφύλακα και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ένας παλιός γνώριμος των ερασιτεχνικών γηπέδων!

Ο λόγος για τον Διονύση Κωστόπουλο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο βρέθηκε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές και έσπευσε να βοηθήσει την ομάδα στην οποία ανήκει.

Οι “κυανόλευκοι” πίεσαν από τα πρώτα λεπτά για το γκολ που θα έδιωχνε το…βάρος και κατάφεραν με τη συμπλήρωση 25 λεπτών να φτάσουν στο τέρμα από τα 11 βήματα. Την εσχάτη των ποινών (την οποία κέρδισε ο ίδιος) ανέλαβε να εκτελέσει ο Φλάβιος Ρόκος ο οποίος δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ αυτό “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων οι οποίοι διαχειρίστηκαν στη συνέχεια το υπέρ τους σκορ και κλείνοντας σωστά τους χώρους, βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση με στόχο το δεύτερο τέρμα. Παρά τις προσπάθειες, αυτό ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, εξέλιξη που ουσιαστικά έφερε τα χαμόγελα στους 70-80 περίπου θεατές, καθώς ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.

“Δράστης” αυτή τη φορά ο Μιχάλης Σπυρίδης, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ απέναντι από τον Κωστόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 2-0.

Από το σημείο εκείνο, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα ενώ η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Φλάβιο Ρόκο, δεύτερο προσωπικό στο παιχνίδι για τον δυναμικό μέσο των “κυανολεύκων”.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 37′ λόγω αποβολής του Λεμπιάν Γκρίβα με απευθείας κόκκινη κάρτα, λόγω χειρονομίας του προς τους φιλάθλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης Γ., Κρουσταλάς, Δαυίδης (33′ Ισλαμίδης), Ρόκκος, Σπυρίδης, Κολοκοτρώνης, Διαμαντίδης, Μπάμπος, Παντζαρτζίδης, Δημητρούσης (71′ Λέκκας), Γαϊτανίδης Α. (57′ Ξανθόπουλος).

ΑΕ Καψόχωρας : Κωστόπουλος, Μπόσκος, Πιπιλιάρης Γ., Ζάιος, Τσαλαμπάνας, Μαυρίδης Μ., Τσολακίδης, Γκρίβα, Σκούρα, Βρεττός Κ., Πιπιλιάρης Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected