Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-3 (photos+video)

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα αναρριχήθηκε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μετά την εκτός έδρας νίκη του στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση ήταν πιο αποτελεσματική στο σημερινό παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα κόντρα στον Ατρόμητο και μάλιστα για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά το ματς του πρώτου γύρου (3-2).

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες, με αποτέλεσμα οι άμυνες να πάνε…περίπατο και σχεδόν κάθε επιθετική δραστηριότητα, να “μυρίζει” γκολ. Το αρνητικό στοιχείο ωστόσο ήταν η παρουσία μόλις…5 θεατών οι οποίοι τουλάχιστον απόλαυσαν τέσσερα γκολ και πάνω από 20 φάσεις στις δύο εστίες.

DSCN5964

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο ξεκίνημα επισκέφτηκαν πιο απειλητικά τα καρέ του Θεοδοσιάδη. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 12′ μετά τη σέντρα του Σπανού και τον Παγγούρα να κάνει το κοντρόλ, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε λίγα μέτρα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σπανού να απειλήσει την εστία του ΓΑΣ, το πλασέ όμως με το αριστερό πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και μετά τη βαθιά μπαλιά του Στογιάννη, ο Σάκης Παπαδής βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Δημόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. δείτε το γκολ :

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν άμεσα και για το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Παπαδής δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Αλμαλιώτη. Στο 21′ και πάλι οι “κυανοκίτρινοι” άγγιξαν το γκολ, το δυνατό σουτ όμως του Κακούδη από το ύψος του πέναλτι “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι του Δημόπουλου.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει φρενήρη ρυθμό και στο 23′ σημειώθηκε μία περίεργη φάση όταν ο Γραμματικός εκτέλεση το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και χωρίς να έχει ιδιαίτερη ταχύτητα, κατέληξε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Λιλιόπουλος.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει, μετά τον ωραίο συνδυασμό Παγγούρα-Σπανού, ο τελευταίος με τακουνάκι βρήκε τον Λιλιόπουλο, το σουτ όμως του αριστερού μπακ χαφ των “κυανολεύκων” πέρασε μακριά από την εστία του Θεοδοσιάδη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο καλά σουτ των Σπανού και Τσιολάκη, μία εντυπωσιακή απόκρουση με τα πόδια του Θεοδοσιάδη σε πλασέ του Σπανού για να έρθει στο 34′ το γκολ του Κώστα Παγγούρα, ο οποίος γύρισε ωραία το σώμα του και με ζυγισμένο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας. δείτε το γκολ :

Εντούτοις, οι φιλοξενούμενοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη για το πρώτο μέρος και λίγο πριν την εκπνοή του 45λεπτου, όταν τη λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Ατρομήτου εκμεταλλεύτηκε ο Χρήστος Κακούδης και σε κενή εστία “έγραψε” το 1-2, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η ίδια εικόνα παρουσιάστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές φάσεις στις δύο εστίες ωστόσο ο ΓΑΣ ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει το τέρμα που ουσιαστικά διαμόρφωσε την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Η ωραία κίνηση του Κακούδη στη μεγάλη περιοχή, επέφερε την ανατροπή του από τους αντίπαλους αμυντικούς και ο Κώστας Τουμαράς εκτέλεσε το πέναλτι “γράφοντας” το 1-3, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως ο Ατρόμητος δεν προέβη σε καμία αλλαγή, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους.

DSCN5951

DSCN5952

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καραβασίλης, Φαρμάκης, Λιλιόπουλος, Τσιολάκης, Κωστογλίδης, Αρβανιτίδης, Σπανός, Καμπάς, Τσακαλίδης, Παγγούρας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Στέφος, Δημητρίου, Παπαλεξίου, Κακούδης, Στογιάννος, Μίσκος (756′ Θεοδοσιάδης), Τουμαράς, Αλμαλιώτης, Παπαδής, Γραμματικός (82′ Τσαχαλίδης).

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected