Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Χαλκιδικής – Αντίπαλος της Ειρηνούπολης τα Μουδανιά!

defbbb63d2dce4a6483fcf3f9bd7b1f8_XLΎστερα από έναν συγκλονιστικό τελικό του πρωταθλήματος των πλέι οφ Χαλκιδικής, ο γηπεδούχους ΠΟΜ χαμογέλασε στο τέλος παίρνοντας το εισιτήριο για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, επικρατώντας 5-3 του Αετού Βαρβάρας.

Το παιχνίδι προσέφερε αρκετές συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ γεγονός το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και στα 90 λεπτά, με τους περίπου 800 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες να απολαμβάνουν γκολ και θέαμα.

Ο νικητής ΠΟΜ θα αντιμετωπίσει πλέον στα μπαράζ ανόδου τους πρωταθλητές των Ενώσεων Κιλκίς, Ημαθίας και Πέλλας. Το σκορ για τους νικητές άνοιξε στο 26′ ο Σμυρλής, ενώ ο Γεραγώτης με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Ο ΠΟΜ προηγήθηκε εκ νέου στο 41′ με τον Νάση (μετακόμισε τον Δεκέμβριο από τον Πεντάλοφο), δέκα λεπτά μετά ο Σμυρλής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-1, ενώ στο 56′ ο Ζαχαριάδης σημείωσε το 4-1. Στο 83′ με πέναλτι ο Ταρασίδης πέτυχε το πέμπτο γκολ του ΠΟ Μουδανιών, με τον Αετό να… μαζεύει κάπως την κατάσταση, μειώνοντας αρχικά σε 5-2 με τον Χατζηστεργίου, ενώ στο 90′ ο Σαμαράς διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected