Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-1 (photos)

FIL-MELIK-PAOK-AL-890x395_c

Την…υποχρέωση έβγαλαν σήμερα Φίλιππος Μελίκης και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με τους Κυπελλούχους Ημαθίας να παίρνουν τελικά τη νίκη χάρη σε ένα τέρμα του Δημήτρη Χαρισούδη στο 63′.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες, με τους δύο τερματοφύλακες να…ανησυχούν σε αρκετές περιπτώσεις από τις συνεχόμενες επιθέσεις εκατέρωθεν.

Η μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος καταγράφηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο 38′ όταν το σουτ του Γιάννη Τζέπη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιώμου.

IMG_1089

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ανέβασε στροφές και ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Χρήστο Μπρέγκου, ο οποίος στο 62′ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο στάθηκε άτυχος.

Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, σε δυνατό σουτ του Χαρισούδη λίγο έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν ωστόσο το προβάδισμα των “ασπρόμαυρων” παρέμεινε μέχρι το τέλος.

IMG_1102

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος (50′ Παράσχος), Σερασκέρης, Μουρατίδης, Τεγούσης, Μπούφι, Μπρέγκου, Τάσος, Ανδρίτσος, Ντόβας, Πιτσάβας (68′ Μπούθας),

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Ν, Κίτσας Λ.Δ., Μπούκλας Αν., Κίτσας Λ.Π., Τζέπης Γ., Κούκλας (30′ Χαρισούδης), Τζέπης Χ., Πατατούκας, Κίτσας Σ. (53′ Μπούκλας Γ.)

περισσότερες φωτογραφίες στο embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected