Κατηγορίες
BET - Super League 1

Ο ΟΠΑΠ “έφραξε” παιχνίδι του δικού του προϊόντος!

opap-mpala_0-604x345Ο ΟΠΑΠ είναι ένας από τους δύο βασικούς χρηματοδότες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (ο άλλος είναι η Nova), αλλά φαίνεται πως κι αυτός… φοβάται το πρωτάθλημα το οποίο χρηματοδοτεί.

Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κανείς το γεγονός ότι ο Οργανισμός, αν και έχει βγάλει αποδόσεις για τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, έχει φράξει το παιχνίδι Λεβαδειακός – Ατρόμητος!

Οι Βοιωτοί καίγονται για τη νίκη για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς τους απομένουν δύο παιχνίδια εκτός έδρας, με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη, ενώ ο Ατρόμητος παλεύει για τα πλέι οφ, στα οποία θα μπει εφόσον τα Γιάννενα δεν πάρουν άδεια και σε δεύτερο βαθμό.

Γενικώς υπάρχει μία τάση προς τον άσο στο παιχνίδι της Λιβαδειάς, καθώς εκτιμάται πως θα μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης, και ο ΟΠΑΠ μάλλον περιμένει τις επόμενες μέρες για να δώσει αποδόσεις για το παιχνίδι αυτό.

Στα άλλα παιχνίδια, στο 1.50 είναι ο άσος στο ΠΑΟΚ – Γιάννενα, στο 1,70 ο άσος στο Πλατανιάς – Παναιτωλικός, στο 1,40 ο άσος στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη και στο 1,45 ο άσος στο Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected