Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 6-0 (photos+video)

DSCN6140Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΣ Ειρηνούπολης, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενώ στην ανάπαυλα, προπονητής και παίκτες παρέλαβαν Κύπελλο και Μετάλλια από τον Δήμο Νάουσας, δια χειρός του ίδιου του Δήμαρχου κ. Κουτσογιάννη.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη (θα δείτε αργότερα και τον μίνι απολογισμό του στην κάμερα του Imathia Sports News) πέτυχε τον πρώτο φετινό της στόχο και ξεκινά άμεσα την προετοιμασία για τα μπαράζ ανόδου, που ξεκινούν στις 10 Μαΐου, με αφετηρία το Κιλκίς με αντίπαλο τον ιστορικό Κιλκισιακό. Προτεραιότητα για τους “τζιαλορόσι” η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί αλλά και την ιδανική “κατασκοπεία” των αντιπάλων, που έχει ήδη ξεκινήσει όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο προπονητής της ομάδας.

DSCN6146

Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας παρέλαβαν ένα Κύπελλο και μετάλλια, τα οποία απένειμε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του απέδωσε τα εύσημα στους πρωταθλητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου. Δυστυχώς, την όμορφη αυτή εκδήλωση αλλά και τα μεθεόρτια που ακολούθησαν με πλούσια εδέσματα αλλά άφθονη σαμπάνια, παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι πριν την έναρξη του αγώνα, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου παρέδωσε ανθοδέσμες στους Θόδωρο Καρυπίδη και Σωκράτη Λαμπριανίδη, ευχόμενοι καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι πρωταθλητές ήταν ανώτεροι σε όλο το 90λεπτο και σκοράροντας μλις στο 30ο δευτερόλεπτο με τον Αντώνη Παρσόπουλο, επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους. Η έντονη επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 12ο λεπτό.

Λίγο πριν την ανάπαυλα και ενώ οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές (ένιωσαν ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκαν οι Παπαλεξίου και Αλμαλιώτης) ο Σωκράτης Λαμπριανίδης “έγραψε” το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τρία ακόμη τέρματα με τους Χρήστο Καραγιάννη (58′), Γιάννη Βαλδήρ (72′) και Κώστα Έξαρχο (84′), ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση των πίνακα των σκόρερς με 23 τέρματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης (72′ Παπαϊωάννου), Κουκουράκης (76′ Γκελοσάνι), Κάρλος, Λαμπριανίδης, Πέτγαζλης, Καραγιάννης (58′ Έξαρχος), Παρσόπουλος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Στέφος (65′ Μωυσίδης), Παπαλεξίου (24′ λ.τ. Θεοδοσιάδης), Στογιάννος, Δημητρίου, Μίσκος, Τουμαράς, Ευθυμιάδης, Κακούδης, Αλμαλιώτης (33′ Γραμματικός), Παπαδής.

DSCN6123

*Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε η συγκέντρωση των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών της ομάδας, που λίγο πριν την έναρξη συγκεντρώθηκαν στη μία πλευρά του γηπέδου παρακολουθώντας με προσοχή την ομιλία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας, Γιάννη Μαντζιαρίδη. Όπως μας εξήγησε ο ίδιος, 60 παιδιά αριθμεί πλέον η Ακαδημία της ομάδας, σε τρία τμήματα τα οποία έχουν χωριστεί. Ο χαρακτήρας των τμημάτων Υποδομής είναι καθαρά ψυχαγωγικός, παράλληλα βεβαίως με την εκμάθηση των μυστικών της μπάλας, ενώ η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν. Όλος ο εξοπλισμός της Ακαδημίας αλλά και ο ιματισμός, έχουν προμηθευτεί με τη φροντίδα του μεγαλομετόχου της ομάδας και προέδρου της ΠΑΕ Βέροιας, Θεόδωρου Καρυπίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected