Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γαλλία – Βίντεο από την απίστευτη…πανωλεθρία της Μαρσέιγ!

PARIS, FRANCE - MARCH 20:  Jordan Ayew (L) of FC Lorient celebrate his goal with team-mattes during the French  Ligue 1 between Paris Saint-Germain FC and FC Lorient at Parc Des Princes on march 20, 2015 in Paris, France.  (Photo by Xavier Laine/Getty Images)Θεωρητικά ο Αντρέ Αγιού είχε περισσότερες πιθανότητες να χαμογελάσει στην κόντρα με τον αδερφό του. Στην κατάσταση που είναι όμως η Μαρσέιγ, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη.

Συνεχίζοντας τις απογοητευτικές εμφανίσεις, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα όχι μόνο έχασε, αλλά ντροπιάστηκε με 5-3 απ’ τη Λοριάν μέσα στο σπίτι της.

Με πρωταγωνιστή τον Τζόρνταν Αγιού (που επέστρεψε ως αντίπαλος και σκόραρε δυο φορές) η εκ των ουραγών της Ligue 1 πανηγύρισε τεράστιο διπλό στο «Βελοντρόμ».

Οι Μασσαλοί επανήλθαν στο ματς, τόσο μετά το σοκ του 0-2 στο πρώτο τέταρτο, όσο και μετά το προβάδισμα που ξανάδωσε ο Φιλιποτό στους φιλοξενούμενους. Όταν ο Αγιού ωστόσο… ξεπέρασε σε γκολ τον αδερφό του (που είχε πετύχει το πρώτο της Μαρσέιγ) δεν μπόρεσαν ποτέ να συνέλθουν.

Αντίθετα, υπέστησαν ακόμα πιο συντριπτική ήττα (την τέταρτη συνεχόμενη) και πλέον δεν απομακρύνονται μονάχα τα μεγαλεία του Champions League, αλλά κινδυνεύει ακόμα κι αυτή καθαυτή η ευρωπαϊκή έξοδος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected