K20 - K17 - K15

Παναθηναϊκός Κ20 – SKODA Ξάνθη Κ20 (0-2) Για 90΄ο Φασίδης

post-main-image-K20Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα Νέων Κ20 της Ξάνθης, καθώς επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι που έγινε στο Γ. Καλαφάτης” στο Κορωπί,  για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 τηςSuper League.

Οι παίκτες των Σάμιου – Μαραγκού έδειξαν πολύ ποιοτικά στοιχεία, αλλά τους έλειπε το πάθος και η εκτελεστική δεινότητα. Χαρακτηριστικά, είχαν τη συντριπτική κατοχής της μπάλας, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που έβαζε τα γκολ και έχασε κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώσει περισσότερα.

Οι πράσινοι είχαν και αυτοί στο πρώτο μέρος τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, όμως αστόχησαν στην τελική ενέργεια. Επίσης είχαν δοκάρι σε φάουλ του Μυρθιανού.

Οι ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 24’ όταν ο Λαζαρίδης πήρε την μπάλα από αριστερά, ελίχθηκε, πάτησε περιοχή και με όμορφο δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Βασίλα γράφοντας το 0-1.

Στο 60’ η Ξάνθη «κλείδωσε» τη νίκη, όταν μετά από κόρνερ και εναλλαγή της μπάλας στην περιοχή από τους παίκτες της, αυτή κατέληξε στον Λαζαρίδη, ο οποίος με πλασέ από τη μικρή περιοχή, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 για την ομάδα του.

Με τη νίκη αυτή οι παίκτες της Ξάνθης έφτασαν τους 52 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα πολλά εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδια που έχουν να δώσουν, φιλοδοξούν σε μία πιο ψηλή βαθμολογική θέση από την 6η που έχουν σήμερα. Απ’ την άλλη οι πράσινοι έμειναν στους 39 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Κώστας Κάτοικος (Τσαλίκης – Τσολακίδης) της ΕΠΣ Αθηνών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Αθανασόπουλος (Σερβιλάκης), Μυρθιανός, Ζούλης, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β., Παπανικολάου, Τουρούκης (61’ Στάικος), Σιλβεστρίδης, Μπαμίχα, Χατζηγιοβάνης.,

SKODA ΞΑΝΘΗ: Νομικός, Τουμαντζίδης, Κολλαράς, Χατζητερζόγλου (46’ λ.τρ. Ζώτος), Πουλουκτσής, Δημητριάδης, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Μελισσόπουλος (70’ Χατζής), Λαζαρίδης, Πασχαλάκης (60’ Ορφανίδης Λ.).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected