Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μελίκης 2-6 (photos)

_DSC3600Με “εξάρες” ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Φίλιππος Μελίκης, που κατετάγη στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τους ΑΕ Χαρίεσσας και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. 

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ήταν άκρως αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος και εκμεταλλευόμενη την υπεροπλία της αλλά και την κούραση των γηπεδούχων, έφτασαν στο ευρύ 2-6. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Καψόχωρας αποχαιρετά την κατηγορία με απολογισμό 7 νίκες, 0 ισοπαλίες και 23 ήττες.

_DSC3594

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στους “ερυθρόλευκους” και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Κυριάκο Βρεττό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και ανέτρεψαν το σκορ. Οι “κοκκινόμαυροι” έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον…τερματοφύλακα Μπάμπη Βρεττό, ο οποίος λίγο πριν είχε δώσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στον Καβάσι, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στην επίθεση.

Σταδιακά όμως, ο Φίλιππος ανέβασε την απόδοση του και με συνεχές pressing δυσκόλεψε την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, η οποία ουσιαστικά κατέρρευσε. Για τους “ερυθρόλευκους” τρία τέρματα πέτυχε ο Αντώνης Πιτσάβας, φτάνοντας τα 18 στο φετινό πρωτάθλημα (1ος σκόρερ της ομάδας του) και από ένα οι Μπούθας, Ανδρίτσος και αυτογκόλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Τσαλαμπάνας, Πιπιλιάρης Γ., Μαυρίδης Δ., Σαντίδης (Παναγιωτόπουλος), Ζάιος (Καβάσι), Πιπιλιάρης Μ., Βρεττός Κ., Σκούρα, Πιπιλιάρης Κ., Τσολακίδης (Μαυρίδης Μ.)

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Ντόβας, Τάσος, Μουρατίδης, Μπούφι, Τεγούσης, Μπρέγκου, Παρσόπουλος, Πιτσάβας, Ανδρίτσος. Αγωνίστηκαν και οι Μαμουτόπουλος, Παράσχος.

*ευχαριστούμε το http://alexandriamou.gr/ για τις φωτογραφίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected