Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μέσης 2-0 (photos)

_DSC3562Όμορφο παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και με πολλές φάσεις εκατέρωθεν παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ, χάρη σε δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος, έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Φίλιππου και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 6η θέση, στην ισοβαθμία με ΑΕ Χαρίεσσας και Φίλιππο Μελίκης. Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” αποχαιρετούν μετά από χρόνια την πρώτη κατηγορία, έχοντας ως συγκομιδή 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 21 ήττες.

_DSC3582

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησαν να εκμαιεύσουν το αποτέλεσμα. Περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι είχαν οι γηπεδούχοι, που πίεσαν τα καρέ του Θεοδωρίδη ενώ και ο Φίλιππος είχε τις στιγμές του και αν οι παίκτες του Γιάννη Γιάννου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαν τουλάχιστον ένα γκολ στο ενεργητικό τους.

Ωστόσο, τα τέρματα των Δημήτρη Χαρισούδη στο 62′ (8ο φετινό για τον μέσο του ΠΑΟΚ) και Ανδρέα Μπουκλά στο 80′ ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στον “δικέφαλο”, την 18η στη φετινή σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Κίτσας Λ.Π. (67′ Κίτσας Σ.), Μπουκλάς Αλ., Θεοδώρου Κυρ. (55′ Μαρτσέλος Γ.), Τζέπης Γ., Χαρισούδης, Μπουκλάς Γ., Τζέπης Χ., Κούκλας, Μπουκλάς Αν., Πατατούκας.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Βασιλείου, Σότι, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Ρόκος, Κακάνης, Μυλωνάς (55′ Γιαννόπουλος), Γατόπουλος, Μπαλτζής.

*ευχαριστούμε το http://alexandriamou.gr/ για τις φωτογραφίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected