Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Άνοιξε ο καιρός στα νησιά μας και είπαμε να δούμε λίγο…ξύλο! (vid)

ImageHandler (2)Τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα δεν είναι «προνόμιο» μονάχα της Super League και των μεγάλων ομάδων. Τελευταίο περιστατικό, οι άγριες συμπλοκές στις εξέδρες του γηπέδου της Παροικιάς στην Πάρο, σε ματς Πανναξιακού – ΑΟ Σύρου για τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Τρεις οι τραυματίες…

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και η Πολιτεία έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τη δική τους μάχη κατά της βίας στα γήπεδα, ωστόσο αντί τα φαινόμενα να λιγοστεύουν, αυξάνονται και… επεκτείνονται σε όλες τις άκρες της Περιφέρειας.

Το τελευταίο χρονικά περιστατικό, συνέβη την Κυριακή στην Παροικιά της Πάρου, στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Σύρου. Στο γήπεδο βρέθηκαν οπαδοί και των δύο ομάδων, με την κατάσταση να ξεφεύγει γρήγορα. Το «μενού» περιελάμβανε ξύλο και συμπλοκές στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Για την ιστορία, η ομάδα της Νάξου κατέκτησε στα πέναλτι το τρόπαιο και έφτασε στο νταμπλ αφού είχε κατακτήσει ήδη και το Κύπελλο Κυκλάδων.

* η φωτογραφία είναι από το syros-sports.gr.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected