Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Κάποιος να πει στα παιδιά να σταματήσουν, το ματς έληξε! (vids)

c064297299925ce8944e92ee566303ca_LΣε… εξωπραγματική φόρμα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα η οποία σκόρπισε την Κόρδοβα διαλύοντας τη με το απίστευτο 8-0 εκτός έδρας!

Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την τωρινή Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αφού την προηγούμενο εβδομάδα έριξε έξι γκολ στη Χετάφε, η άμοιρη Κόρδοβα που βρέθηκε στο… διάβα της δέχτηκε την εξωπραγματική ήττα με 8-0!

Οι Καταλανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σταματήσουν πουθενά και όποια ομάδα τους βρίσκει απέναντί της φοβάται για τα χειρότερα. Αυτά ήρθαν για την Κόρδοβα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και διαλύθηκε από τους «μπλαουγκράνα».

Και όλα αυτά, την ώρα που το παιχνίδι στο 40’ ήταν κολλημένο στο ισόπαλο 0-0. Όλα, ξεκίνησαν στο 42΄όταν ο Ράκιτιτς έκανε το 1-0 για να ακολουθήσει το γκολ του Σουάρεζ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα σημείωσε ακόμα έξι τέρματα με τους συνήθεις ύποπτους. Στο 47’ ο Μέσι έκανε το 3-0 για να έρθουν οι Σουάρεζ (53’) και Πικέ (66’) να κάνουν το 5-0.

Στο 80’ ο Μέσι με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Νεϊμάρ (85’) και το χατ-τρικ του Σουάρεζ στο 88’.

ΚΟΡΔΟΒΑ: Χουάν Κάρλος, Κρέσπο (46’ Γκουνίνο), Πάντιτς, Ντέιβιντ, Ινίγκο Λόπεζ, Εντιμάρ, Λούσο (58’ Εκένγκ), Κριν, Φιντέλ, Μπεμπέ (62’ Βίκο), Αντόνε.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο (61’ Ματιέ), Άλμπα, Ράκιτιτς (69’ Πέδρο), Μπουσκέτς, Ινιέστα (61’ Τσάβι), Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ.

δείτε το βίντεο του αγώνα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected