Football League

ΑΕ Ερμιονίδας – Αχαρναϊκός (3-1) Αλλαγή ο Τσιάμης

hqdefaultΤην απογοητευτική εμφάνιση στον Ταύρο ακολούθησε μία πιο πειστική για την Ερμιονίδα απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Η ομάδα της Αργολίδας πέτυχε τον στόχο της παρά τη μεγάλη πίεση που της είχε δημιουργήσει η ήττα από την Καλλιθέα. Σημαντικό ρόλο στο τρίποντο (3-1) απέναντι στους «πράσινους» έπαιξε η αλλαγή του Στάικου, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να καταγράφει δύο ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Όμο σημείωσε το τρίτο του τέρμα σε βάρος του Αχαρναϊκού φέτος!

Στο 4′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με πλασέ του Συμελίδη, αλλά ο Αχαρναϊκός έφερε το ματς στα ίσα 10 λεπτά μετά με κεφαλιά του… μόνιμου σκόρερ του, Ταμπάκη έπειτα από σέντρα του Γέσιτς. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο η Ερμιονίδα σημείωσε δύο ακόμα τέρματα. Στο 65′ ο Κουτσοσπύρος με πλασέ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Στάικου, ενώ ο τελευταίος με εκτέλεση κόρνερ σέρβιρε στο 89′ για το κεφάλι του Όμο, με τον Αφρικανό να διαμορφώνει το 3-1.

Συνθέσεις

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Σαμαράς (83′ Παπανικολάου), Τούτοριτς (46′ Στάικος), Κιοσές, Όμο, Τσακόν (75′ Ταπέ), Δωματάς, Κουτσοσπύρος, Συμελίδης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα (75′ Λιαπάκης), Μωυσιάδης, Ζώνας (56′ Τσιάμης), Καλογερόπουλος, Αθανασίου, Ιωαννίδης, Παπατόλιος (87′ Χριστόπουλος), Ιορδανίδης Ταμπάκης, Γέσιτς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected