Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Θεσπρωτός 1-1 (photos)

MARTINO-THES1Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς Οπούντιος Μαρτίνου – Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας με τις δύο ομάδες να παραμένουν με τους ίδιους βαθμούς στην 4η θέση.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ικανοποίησε τους 200 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ανάμεσά τους και 20 περίπου φίλοι των φιλοξενουμένων.

Ο Οπούντιος ήταν καλύτερος στα σημεία, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά από τη στιγμή που δεν αξιοποίησε τις επόμενες ευκαιρίες που του δόθηκαν για το 2-0 έδωσε το δικαίωμα στην εξίσου καλή και τεχνική ομάδα του θεσπρωτού, να του αμφισβητήσει την ανωτερότητα και να τον υποχρεώσει σε ισοπαλία σε «νεκρό χρόνο»! Στο 93’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 από τον Καρύδη που ισοφάρισε με κοντινή προβολή το τέρμα του Νικολόπουλου που είχε σημειωθεί στο 11’.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πιο μακρινό του ταξίδι στη Γ’ Εθνική ο Θεσπρωτός έφτασε στο Μαρτίνο με 14αδα, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με απουσίες. Από την άλλη ο Μάκης Ζαχαρόπουλος είχε την ευκαιρία απαλλαγμένος από το άγχος των βαθμών να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, με τον νεαρό τερματοφύλακα Καρανάσο να ντεμπουντάρει με καλές στιγμές στη Γ’ Εθνική.

Οι καλύτερες φάσεις

4’: Ο Μπουρδούβαλης προσπάθησε να γυρίσει στον τερματοφύλακά του, παρεμβλήθηκε ο Καπός, κόντρα στον Κολιοφούκη και λίγο πάνω από τα δοκάρια.

6’: Ο Κάλλος έστρωσε την μπάλα στον Μώκο που σούταρε για να αποκρούσουν τα σώματα των αμυντικών, νέο σουτ από το Μώκο η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καρανάσου που πετάχτηκε πάντως στην πορεία της μπάλας.

9’: Ολιγωρία Σπυριδάκη και Καρανάσου δίνει την ευκαιρία στο Μώκο να μπει στη φάση προλαβαίνει όμως ο τερματοφύλακας του Οπούντιου και σώζει την κατάσταση.

11’: Ο Πέππας θα πασάρει στον Καντού που θα επιχειρήσει σουτ. Στη φάση μπαίνει ο Νικολόπουλος που θα σταματήσει την μπάλα και με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ (1-0).

37’: Κάθετη μπαλιά του Πέππα για τον Νικολόπουλο που από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει απελπιστικά άουτ.

43’: Ο κορυφαίος των γηπεδούχων Πέππας σε μία ακόμη μεταβίβαση εντός περιοχής θα αναγκάσει τον Κολιοφούκα να πέσει στα πόδια του Νικολόπουλου πριν εκείνος προλάβει να απειλήσει την εστία του.

51’: Εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Πέππα και Νικολόπουλου και σουτ του πρώτου ελάχιστα άουτ.

61’: Κίνηση και σουτ του Καπού από μακριά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

69’: Μακρινό σουτ του Σιάννη πάνω από τα δοκάρια του Καρανάσου.

72’: Από μεταβίβαση του Βλάχου η μπάλα θα φτάσει στον νεοεισελθόντα Κωτσαλά που θα σεντράρει από αριστερά, ο Νικολόπουλος θα βάλει το γκολ αλλά θα υποδειχθεί σε θέση οφ-σάιντ.

79’: Βολίδα του Κουτσούμπα από 25 μέτρα λίγο άουτ.

82’: Νέο δυνατό σουτ, του Βέλλιου αυτή τη φορά και πάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.

93’: Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μαρτίνου ο Γκόμεζ θα βγάλει τη σέντρα και ο Καρύδης που είχε προωθηθεί με προβολή θα διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Πολύ καλή η διαιτησία της πειραιώτισσας Ελένης Λαμπαδαρίου (Παναγιώτης Χαλβαντζάκος – Παναγιώτα Κουτσουμπού), που κιτρίνισε τους Κουτσούμπα (41’), Βέλλιο (84’) – πανταζή Χρ. (40’), Κάλλο (70’).

MART THES2Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Πέππας, Νικολόπουλος (83’ Πατσαρούχας), Βλάχος, Καπός, Καντού (72’ Κωτσαλάς), Μαλέρδος (66’ Μαλέρδος)

MARTINO THES1Την 18αδα συμπλήρωσαν οι Γκριτζάπης, Τσίμας, Ντελλής, Στυλιανός.

Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (Λάζαρος Σέμος): Κολιοφούκας, Τρακάκης, Ασωνίτης (76’ Κύργιος), Μπουρδούβαλης (50’ Ντόκος), Καρύδης, Μώκος, Σιάννης, Πανταζής Χρ., Γκόμεζ, Κάλλος (83’ Μίτσελος), Πανταζής Π.

MARTINO THES1*efthia.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected