Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη

banner_acadimies_golden_cup_17Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία για τη διοργάνωση του 1ο Θερινού Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου “Acadimies Golden Cup” για παιδιά γεννημένα από το 2000 ως και το 2007 που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού από την Τετάρτη 17 ως και τις 20 Ιουνίου.

Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στη “Νύφη του Βορρά” με τη συμμετοχή δεκάδων επίλεκτων τμημάτων, τμημάτων ΠΑΕ και ερασιτεχνικών συλλόγων, με την υποστήριξη της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

“Στην αγαπημένη πόλη της Θεσσαλονίκης, που τη θερινή περίοδο η προσέλευση “χτυπάει κόκκινο”, έρχεται να προστεθεί και ο αθλητικός τουρισμός αναβαθμίζοντας τη φιλόξενη εικόνα της σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε, η Θεσσαλονίκη διαθέτει την υποδομή και την τεχνογνωσία να υποδεχτεί και να υποστηρίξει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και την προετοιμασία- προπόνηση ομάδων”, υπογραμμίζει η Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη της διοργάνωσης και πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ), με εμπειρία από αντίστοιχες εκδηλώσεις.” Ενδεικτικό της άρτιας διοργάνωσης είναι πως ήδη έχουν σταλεί τα ακριβή προγράμματα αγώνων και φιλοξενίας, ώστε η κάθε ομάδα να γνωρίζει εκ των προτέρων ποιες ώρες θα αγωνιστεί, αλλά και πώς θα διαθέσει τον χρόνο της ώστε να απολαύσει τις ομορφιές της πόλης.

Το Τουρνουά Acadimies Golden Cup φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη.
Εκτός της ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού, έχουν προγραμματιστεί φιλανθρωπικές και κοινωνικές ενέργειες. Η διοργάνωση έχει συμβληθεί με το “Αστέρι”, Σωματείο Μη Κερδοσκοπικό στη θεμελιώδη δράση του “Κουρεύουμε τη βία στα γήπεδα”

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο”Acadimies Golden Cup” είναι οι εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
2000 – 2001 (35΄X2) 11Χ11
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ
2002 -2003 (30΄Χ2) 9Χ9
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
2004 -2005 (25΄Χ2) 9Χ9
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
2006 -2007 (25΄Χ2) 7Χ7

Το “Acadimies Golden Cup” θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.
Στο πλαίσιο της άρτιας διοργάνωσης, οι αποστολές θα διαμείνουν στα πολυτελή Ξενοδοχεία Grand Hotel Palace***** και Philippion Hotel**** καθώς και οι συνοδοί τους.

Σημειώνεται ότι η άφιξη όλων των αποστολών θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ενώ η αναχώρησή τους μετά την τελετή λήξης το Σάββατο 20 Ιουνίου. Η οργανωτική επιτροπή παραμένει στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων ώστε να τους κατευθύνει και να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή τους!

Η πρόσκληση συμμετοχής στο “Acadimies Golden Cup” έχει αποσταλεί σε όλες τις ακαδημίες της Ελλάδας, καθώς η Θεσσαλονίκη αποτελεί διαχρονικά πόλο έλξης όλων των αθλητών. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς κι από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως την Κρήτη, την Αθήνα, την Πιερία, τη Χαλκιδική, την Αλεξανδρούπολη, την Καστοριά, την Κέρκυρα, την Λάρισα, τη Λαμία και φυσικά τη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν στις 20 Μαΐου οπότε και θα ανακοινωθούν τα πλήρη αγωνιστικά προγράμματα.

Οι διοργανωτές εύχονται σε όλους “καλό ταξίδι” προς τη Θεσσαλονίκη, μιαν αξέχαστη διαμονή κι ένα απολαυστικό τετραήμερο στη φιλόξενη “Νύφη του Θερμαϊκού” που ετοιμάζει τα καλοκαιρινά της για να υποδεχτεί τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους φίλους της!

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο “Acadimies Golden Cup” μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2310810837 και 6937849231 (Φανή Τσελεμπή), 6977856866 (Δώρα Ιωακειμίδου)
EMAIL acadimies@gmail.com

Δείτε την προκήρυξη του “Acadimies Golden Cup”
http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=9281&cid=10

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς,
εκ μέρους του ΟΑΣΠΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected