Κατηγορίες
Football League

Football League – Κίνδυνος για το Αιγινιακός vs Πιερικός!

e8b8bdcedb2d0b5375a8d08b31546b87_LΚίνδυνος να μην διεξαχθεί το παιχνίδι πλέι-άουτ της Κυριακής ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Πιερικό.

Κι αυτό γιατί η ΠΑΕ της Κατερίνης θα πρέπει σήμερα να καταβάλει το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή της Γιώργο Βραχνό.
Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα της Κατερίνης δε θα έχει το δικαίωμα να κατεβεί στο παιχνίδι με τον συντοπίτη της Αιγινιακό λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστή που του έχουν εκδικαστεί χρήματα και έχει να λαμβάνει απο τον Πιερικό.

Να θυμίσουμε ότι στον Γιώργο Βραχνό εκδικάστηκε το ποσό τον εννέα χιλιάδων ευρώ τα οποία αντιστοιχούν στους μισθούς που δεν έλαβε απο την ομάδα της Πιερίας στο χρονικό διάστημα που ανήκε σε αυτήν.

Παρόλα αυτά τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και το οικογενειακό περιβάλλον του, αποποιήθηκαν τις 6.000 ευρώ και δε θέλουν όπως λένε και οι ίδιοι να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα αφού ο πρώην επιθετικός του Πιερικού δεν βοήθησε αγωνιστικά την ομάδα εκείνο το διάστημα για να αξιώνει αυτά τα χρήματα (!!!) και ζητούν χωρίς να κάνουν πίσω, τα υπόλοιπα 3.000 ευρώ τα οποία αντιστοιχούν σε κάρτες διαρκείας που χρεώθηκε η οικογένεια του ποδοσφαιριστή απο τους ανθρώπους της Κατερινιώτικης ομάδας την περίοδο που ο νεαρός ανήκε στον σύλλογο της Κατερίνης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected