Κατηγορίες
Basket

Μπάσκετ – Με…ξύλο έλυσαν τις διαφορές τους σε Σλοβενία και Σερβία! (vids)

PeleaEslovenia1-680x393H Xέλιος Ντομζάλε είχε τερματίσει στην 7η θέση της σλοβενικής λίγκας, με το τέλος της κανονικής περιόδου. Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας ήταν στην κορυφή και είχε το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο απώλεσε στην πρεμιέρα (67-69).

Στο δεύτερο ματς που διεξήχθη στο Ντομζάλε, το σκορ ήταν 69-69 στα 4” για τη λήξη, όταν ο Γιούρε Πέλκο (των γηπεδούχων) σηκώθηκε για τρίποντο και ο Μάρκο Μαρίνοβιτς (των φιλοξενούμενων) χρεώθηκε φάουλ, από τον Σάσα Πουκλ που θα είναι εκ των διαιτητών στο Final Four της Euroleague.

Ο Πέλκο ευστόχησε και έστειλε την παρέα του στους ημιτελικούς, όπου θα συναντήσουν το νικητή του ζευγαριού Ρογκάσκα-Γκροσούπλιε. Βέβαια, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο απλά, γιατί ο Μαρίνοβιτς εκνευρισμένος από την απόφαση του διαιτητή, αντέδρασε. Πώς; Δείτε.


πηγή

ImageHandler (1)

Όστοϊτς και Μπούρσατς άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον,  με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη και ο αγώνας μεταξύ Ζελέζνικ και Βοϊβοντίνα να εξελιχθεί σε μάχη του ρινγκ.

Με 55″ να απομένουν για τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Ζελέζνικ και Βοϊβοντίνα τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη που θα ακολουθούσε. Οι Όστοϊτς και Μπούρσατς πιάστηκαν στα χέρια με το σκορ στο 67-71 υπέρ της Βοϊβοντίνα αφού ο δεύτερος χτύπησε με αγκωνιά τον Όστοϊτς που απάντησε με γροθιά και από εκεί και πέρα έγινε χαμός.

Μάλιστα παρενέβησαν και οι υπόλοιποι χωρίς να ηρεμήσουν τα πνεύματα και πραγματικά ο αγώνας μετατράπηκε σε μάχη. Αφού τελείωσαν όλα, οι διαιτητές άφησαν απέβαλαν τους μισούς και παραπ΄νω παίκτες από κάθε ομάδα. Το τελικό σκορ πάντως ήταν υπέρ της Βοϊβοντίνα με 67-77.

Δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected