Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Οπούντιος Μαρτίνου 3-2

oikonomos_2014-15Μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης απέναντι στον Οπούντιο και θα βρίσκεται και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Την παραμονή του και μαθηματικά εξασφάλισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ του Οπούντιου.

Ο Οικονόμος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουμπούρα έπειτα από ανατροπή του Μπαλή από τον Ντελή. Οχτώ λεπτά αργότερα το σουτ του Καρακώστα πέρασε άουτ. Στο 35ο λεπτό η προσπάθεια του Πέππα για τους φιλοξενούμενους είχε την ίδια κατάληξη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το σουτ του Κουλτσιάκη πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ο Οικονόμος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Καραγιάννης έκλεψε την μπάλα από τον Στυλιανό και έκανε εύκολα το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Χάμος έκανε από κοντά το 3-0 για τους «πράσινους». Στο 69ο λεπτό ο Κουμπούρας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μαλέρδο και ο Καντού μείωσε από την άσπρη βούλα σε 3-1 για τον Οπούντιο. Στο 90ό λεπτό και μετα από λάθος της άμυνας του Οικονόμου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τον Πέππα, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Καραγιάννης, Σενκάι (65’ Γκαλγκανόπουλος), Κουλτσιάκης (89’ Σακοράφας), Καραγκούνης, Χάμος.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Ντελής, Στυλιανός (78’ Μπαρκώσης), Σπυριδάκης, Τσέλλος, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος Ε., Πέππας, Πατσαρούχας (58’ Βέλλιος), Καντού, Μαλέρδος (λ. τρ. 71’ Βλάχος).

*rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected