Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ουζουνίδης και Βλάχος για του χρόνου, δύσκολα για Πετράκη

ImageHandler (1)Σε συμφωνία για να συνεχίσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο τιμόνι και την επόμενη σεζόν ήρθε ο Πανιώνιος.

Μετά την εξασφάλιση της σωτηρίας στον Πανιώνιο ξεκίνησαν άμεσα οι επαφές με τον Ουζουνίδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία και μέσα στις επόμενες μέρες ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο παραμένοντας στην Πλατεία και την επόμενη χρονιά.

πηγή

ImageHandler (2)

Στην τεχνική ηγεσία της Καλλονής και την επόμενη σεζόν αναμένεται να παραμείνει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Η επιθυμία της διοίκησης της Καλλονής είναι να συνεχίσει στο τιμόνι ο Έλληνας τεχνικός, με τον οποίο η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στη Super League.

Και από την πλευρά του όμως ο Βλάχος θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, και όπως φαίνεται μέσα στο επόμενο διάστημα θα κληθεί από τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

πηγή

ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)

Κρίσιμο είναι το επόμενο δεκαήμερο, για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει πολλά σε σχέση με την εικόνα που θα έχει η ομάδα την νέα σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κατάφερε να λάβει αδειοδότηση, με αποτέλεσμα, να χάσει το τρένο της Ευρώπης… Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο. Ένα κλίμα αβεβαιότητας είναι διάχυτο.

Η διοίκηση, προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση.  Το πρώτο μέλημα,  είναι ο Γιώργος Πετράκης. Η διοίκηση της ομάδας, θέλει να κρατήσει τον Πετράκη και την επόμενη χρονιά.  Οι πρώτες επαφές, ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχουν ήδη γίνει. Ο Πετράκης θέλει διαβεβαιώσεις, ότι το δεν θα αδειάσει το ρόστερ. Και εδώ είναι τα δύσκολα. Οι παίκτες έχουν τάσεις φυγής. Δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα, καθώς θεωρούν ότι δεν έχουν κίνητρο.   Στις πρώτες επαφές ανάμεσα στην διοίκηση και τους παίκτες, έχει φανεί το αρνητικό κλίμα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected