Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κιλκισιακός 2-1

b56e2bfe5ccb690871e1ef32c53f1f26_XLΑν και δύσκολα, ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Κιλκισιακού, να κάνει το δύο στα δύο και να πάρει σαφές προβάδισμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Κιλκισιώτες να έχουν την υπεροχή και στα έξι πρώτα λεπτά να έχουν τρεις καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, με την υπεροχή τους κραταέι μέχρι και το πρώτο εικοσάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, προσπάθησαν να πιέσουν και στο 42′ είχαν μία καλή στιγμή, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νύρλου από πλεονεκτική θέση η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 45′ ο Απόλλωνα κέρδισε ένα πέναλτι το οποίο έκανε ο Ματετζίδης από πλευράς Κιλκισιακού, με το Νύρλο να εκτελεί εύστοχα και να ανοίγει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το πρώτο των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με ωραία λόμπα του Παναγιώτη Κίτσα η ομάδα της Πέλλας έκανε το 2-0 και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά ασφαλείας.

Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός πίεσε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχουν οι οποίοι οπισθοχώρησαν για να διατηρήσουν το προβάδισμα δεν του το επέτρεψε. Στο 70′ το συγκρότημα του Σάββα Παντελιάδη έφτασε κοντα στο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και τακουνάκι του Χότζα, ο Σ. Παπαδόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Τελικά, οι Κιλκισιώτες κατάφεραν να μειώσουν στο 90′ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βέργος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπελίτσας.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σκαπέρδας, Γ. Παπαδόπουλος, Σ. Παπαδόπουλος, Μπρέγκου (74′ Δ. Βοτάρης), Μισαηλίδης, Α. Βοτάρης, Γ. Κίτσας, Πετρίδης, Π. Κίτσας, Νύρλας (89′ Δανιηλίδης), Γκότσης (41′ Σιδηρόπουλος).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Πεχλιβανίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματετζίδης, Σ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Λογγινίδης (80′ Παρπουτσής), Τακαβάκης (69′ Βέργος), Παντελιάδης, Σωκρ. Παπαδόπουλος (61′ Μάναλης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected