Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Μπορεί αν είσαι “Βασίλισσα”, αλλά αυτό δεν σε κάνει απαραίτητα…”Κυρία”! (vid)

ImageHandler (3)Μπορεί να μεγάλωσε, να ανδρώθηκε και να έγινε φίρμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να δηλώνει φανατικός οπαδός της, μπορεί να χρωστά τα πάντα σε αυτή, όμως ο Άλβαρο Μοράτα με δικό του γκολ στέρησε από την μεγάλη του αγάπη το εισιτήριο για τον τελικό του Βερολίνου, όπου θα ταξιδέψει η Γιουβέντους μετά το 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα.

Τον είπαν επόμενο Φερνάντο Μοριέντες. Τον είπαν τον επόμενο μεγάλο σέντερ-φορ της Ρεάλ Μαδρίτης. Πολλοί στήριξαν πάνω του τις ελπίδες πως θα βρουν ένα νέο Ραούλ. Έμοιαζαν οι ιστορίες τους. Εξάλλου κι αυτός άφησε τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου δεν πίστεψαν ότι μπορούσε να γίνει κάτι τόσο σπουδαίο. Είχε όμως την ατυχία να παίζει σε μία θέση και σε μία ομάδα, όπου οι σέντερ-φορ πρέπει να είναι ξένοι. Ονόματα. Galacticos. Όχι φερέλπιδες πιτσιρικάδες, που μάλιστα έχουν βγει από τα φυτώρια και δεν πουλάνε.

Ο Άλβαρο Μοράτα κατάλαβε πως ούτε φέτος θα μπορούσε να διεκδικήσει φανέλα βασικού στην «βασίλισσα». Τα λεφτά που έδινε η Γιουβέντους το καλοκαίρι (20 εκατομμύρια ευρώ) ήταν πολλά για ένα παίκτη που οι «μερένγκες» υπολόγιζαν ως ρεζέρβα πολυτελείας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ελαφρά τη καρδία τον… έστειλε κι εκείνος την τιμώρησε σε ένα από τα σενάρια που γράφονται μόνο στο ποδόσφαιρο.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected