Το Σάββατο 16/5, η Ημαθία γιορτάζει στο ΔΑΚ Νάουσας! Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

11164194_10207003698036056_889101809_nΜετά την πρωτοβουλία της αθλητικής ιστοσελίδας www.imathiasportsnews.gr και με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Νάουσας (που μας παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ), η “καρδιά” της ποδοσφαιρικής Ημαθία χτυπά το Σάββατο 16/5 στην ιστορική πόλη, με τη διοργάνωση του 2ου All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας.

Η φετινή γιορτή θα ξεκινήσει στις 18.00μμ, με την αυλαία να ανοίγουν τα εντυπωσιακά κορίτσια τoυ Κέντρου Άθλησης και Χορού “Body and Control”, τα οποία θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με χορογραφίες Hip-hop και Funky jazz από τους μαθητές της σχολής που βραβεύθηκαν με το Α΄βραβείο σε πανελλήνιους και Βαλκανικούς αγώνες χορού. Μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι παρούσες και οι αναγνωρισμένες στο εξωτερικό καθηγήτριες τους Έλενα και Φένια Τσικιτίκου!

Στη συνέχεια θα λάβουν χώρα οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν με το ήθος τους και την εν γένει παρουσία τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, παίκτες που διακρίθηκαν σε ατομικό επίπεδο αλλά και ομάδες που έχουν παρουσιάσει επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια. Έτσι, κατά σειρά θα βραβευτούν οι :

kypella

1. Θοδωρής Γκίτκος, για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τις 300 περίπου επαγγελματικές συμμετοχές.

2. Νίκος Περηφανόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα) για τις 180 συνεχόμενες συμμετοχές (ήτοι 6 χρόνια!) έρευνα που προέκυψε από το ImathiaSportsNews και δύσκολα να βρει μιμητές σε πανελλήνια εμβέλεια!

3. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για την κατάκτηση δύο σερί τίτλων στην Ημαθία, πρωταθλήματος 2014 και Κυπέλλου Ερασιτεχνών 2015.

4. Χαρά Παπαδοπούλου (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στη Β Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών με 9 τέρματα.

5. Βασίλης Παπαδόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας με 31 γκολ.

11205115_10207027091140869_997114980017703114_n

6. Αποστόλης Λίτσι (ΑΕ Αλεξάνδρειας) για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής Ημαθίας με 23 γκολ.

7. Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής Ημαθίας με 28 τέρματα.

8. Τάσος Γκριτζιαλιώτης (ΜΑΣ Βεργίνας), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στη Β Ερασιτεχνική Ημαθίας με 18 τέρματα.

9. Θοδωρής Πέτγαζλης (ΑΣ Ειρηνούπολης), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας με 6 γκολ.

10. Σάκης Παπατάνος (ΦΑΣ Νάουσα) ως MVP της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική

11. Χρήστος Σακελλάρης (Αχιλλέας Νάουσας) ως MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική

12. Βαγγέλης Αβραμόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα) ως MVP της 26ης αγωνιστικής

11148916_10152969038887701_2103385788_n

Τα βραβεία θα απονεμηθούν από πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατάγονται από την περιοχή μας. Μεταξύ άλλων μπορούμε να διακρίνουμε τους Βασίλη Αργυρίου, Νίκο Καρύδα, Μερκούρη Καραλιόπουλο, Αντώνη Νατσούρα, Σάκη Παγγούρα, Κώστα Παυλόπουλο, Δημήτρη Πετκάκη, ενώ βραβεία θα απονείμουν και οι Θανάσης Παπαστέργιος (εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών) και Δημήτρης Διούδης (πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων), ο οποίος θα απονείμει το βραβείο στον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρουσίαση των προπονητών, παικτών και διαιτητών του αγώνα στα πρότυπα του NBA με την ανάλογη μουσική υπόκρουση! Αμέσως μετά, τον λόγο θα πάρουν οι 2 επικεφαλής προπονητές (Γιώργος Τυριακίδης και Γιώργος Ντάμτσιος) οι οποίοι δια μικροφώνου θα διαλέξουν εναλλάξ τους παίκτες που επιλέγουν, σχηματίζοντας τις ομάδες “μπλε” και “λευκών”, ανάλογες των χρωμάτων της χώρας μας.

Θα ακολουθήσει ένα μίνι ζέσταμα ενώ ταυτόχρονα οι διοργανωτές θα κληρώσουν τα δώρα που πλουσιοπάροχα μας παρείχαν οι επιχειρηματίες του νομού όπως διανυκτέρευση στα Ζαγοροχώρια, tablet, κινητό και πολλά άλλα!

Ο αγώνας

Εν συνεχεία, οι 22 ποδοσφαιριστές θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο, για την αναμέτρηση 90 λεπτών με τους προπονητές να έχουν δικαίωμα να πραγματοποιούν αλλαγές όπως το…μπάσκετ! Με την ολοκλήρωση, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα παραλάβει το κύπελλο των νικητών, ενώ στον κάπτεν των ηττημένων θα απονεμηθεί το κύπελλο των δεύτερων νικητών, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται καθώς σε τέτοιο αγώνα δεν υπάρχουν χαμένοι!

DSC_2656

Στο ημίχρονο αναλαμβάνουν δράση οι Ακαδημίες!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της βραδιάς είναι και η συμμετοχή ενός (1) ποδοσφαιριστή από κάθε Ακαδημία της Ημαθίας στον διαγωνισμό δεξιοτήτων! Αυτό σημαίνει πως οι λιλιπούτιοι φίλοι μας θα διαγωνιστούν σε ποδαράκια, κεφαλάκια και σημάδι, με το τελευταίο μάλιστα παιχνίδι να είναι πραγματικά…όλα τα λεφτά! Ο νικητής θα παραλάβει ένα tablet, προσφορά της αθλητικής ιστοσελίδας www.imathiasportsnews.gr

Ευχόμαστε οι φίλαθλοι της Ημαθίας να δώσουν το παρόν στη μεγάλη φετινή γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, μακριά από κάθε σκοπιμότητα και βαθμοθηρία που εκ των πραγμάτων υπάρχουν κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων. Ευχόμαστε άπαντες να στηρίξουν την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο στους συνανθρώπους μας και παράλληλα να δώσουμε το στίγμα του αθλήματος, που όλοι μας θέλουμε να το αλλάξουμε και…ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected