Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Πήρε αυτό που ήθελε η Άρσεναλ! (vid)

b951962c32cae066f786c8215949cf72_LΜία νίκη μακριά από την 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και τους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Άρσεναλ μετά το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλά διακυβευόταν στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην έξοδό τους στους ομίλους του Champions League και από την πλευρά της η ομάδα του Λονδίνου ήθελε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να κρατήσει το προβάδισμα για την 3η θέση.

Μετά το ισόπαλο 1-1 μόνο οι «κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που χάρηκαν. Οιγηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο μισάωρο με γκολ του Ερέρα. Η απάντηση απ την Άρσεναλ ήρθε στο 82’ όταν ο Γουόλκοτ έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Μπλάκετ και να καταλήγει στα δίχτυα του Βαλντές που έκανε ντεμπούτο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα (74’ Βαλντές), Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Ρόχο (73’ Μπλάκετ), Μπλιντ, Μάτα, Ερέρα, Φελαϊνί, Γιανγκ, Φαλκάο (61’ Φαν Πέρσι).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν (72’ Γουόλκοτ), Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μορεάλ, Κοκελέν, Καθόρλα (73’ Γουίλσιρ), Ράμσεϊ, Οζίλ, Σάντσεζ (90’ Φλαμινί), Ζιρού.

το βίντεο με τα στιγμιότυπα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected