Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης (0-1) Δηλώσεις προπονητών

 Untitled-1

Διαφορετικά τα συναισθήματα των δυο τεχνικών μετά την λήξη του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης, τεχνικός του ΑΣ Ειρηνούπολης εμφανώς στενοχωρημένος τόνισε :

”Σίγουρα η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μου σ αυτά τα τελευταία ματς δεν ήταν η πραγματική. Νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι και εμείς συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κρύας Βρύσης και εύχομαι από καρδιάς να πετύχει τον στόχο της.”

Στον αντίποδα ο τεχνικός του Απόλλων Κρύας Βρύσης Βαγγέλης Ντίσιος σαφώς ευχαριστημένος αλλά και μη μπορώντας να πιστέψει ότι η ομάδα του βρίσκεται μια ανάσα πριν την άνοδο της στα σαλόνια της Γ Εθνικής μας είπε.

“Νομίζω ότι η βαθμολογική θέση δεν απεικονίζει την πραγματική εικόνα της ομάδος της Ειρηνούπολης. Εμείς ήμασταν αγχωμένοι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης αφού είχαμε και δύο χαμένα πέναλτι που αν βρίσκαμε στόχο, θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα. Οι αντίπαλοι μας είχαν την ευκαιρία να μας ισοφαρίσουν με τις στημένες φάσεις κι εμείς γνωρίζαμε ότι η ομάδα της Ειρηνούπολης είναι πολύ επικίνδυνη στις στατικές φάσεις. Σταθήκαμε όμως τυχεροί και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους που στηρίζουν την προσπάθεια μας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected