2ο All Star Game – Σε πρώτο πλάνο το ποδόσφαιρο, η αλληλεγγύη, η διασκέδαση, η χαρά (photos)

DSC_0254Ένα τρίωρο αφιερωμένα αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο παρακολούθησαν χθες οι περίπου 400 θεατές που βρέθηκαν το Σάββατο 16/5 στο ΔΑΚ Νάουσας.

Το Imathia Sports News, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχοντας τη συμπαράσταση πολλών επιχειρηματιών του νομού αλλά και των ποδοσφαιρικών (και όχι μόνο) συλλόγων της Ημαθίας, διοργάνωσε το 2ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν παρά τις αντίθετες προβλέψεις.

Ανάμεσα στους θεατές και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη χθεσινή εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στους Φίλους του Νοσοκομείου Βέροιας, οι οποίοι πραγματοποιούν τεράστιο αγώνα για την στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, υποβαθμίζοντας έτσι τις ανάγκες της υγείας για την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας.

11293447_1444340479195760_690577998_o

Ιδιαίτερη ήταν η χειραψία του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας Αργύρη Τσιγγενόπουλου με την πρόεδρο των Φίλων του Νοσοκομείου κα Φείδαση Σούλα (η οποία κάθισε δίπλα στον Υπεύθυνο των τμημάτων Υποδομής του ΦΑΣ Νάουσα κ. Θωμά Γκέτσο) και σύντομα θα υπάρξει η σχετική διαδικασία παράδοσης επιταγής για την κάλυψη των αναγκών.

Μαζί μας επίσης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Νάουσας κα Χρυσούλα Πασχούλα, η οποία πραγματοποίησε και βράβευση τονίζοντας με κάθε έμφαση πως “είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες τόσο για τη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι όσο και για τη στήριξη των συνανθρώπων μας”.

Πολλοί επίσης ανάμεσα στους θεατές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην Ημαθία, τόσο παλαίμαχοι και εν ενεργεία παίκτες όσο και παράγοντες οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το πλέον σημαντικό για τους διοργανωτές ήταν η παρουσία των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες του Imathia Sports News αλλά και από τους προπονητές και αρχηγούς των ομάδων κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Με εξαίρεση τους Απόστολο Λίτσι και Κώστα Γεωργίου (υπήρξε απόφαση της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας να μην συμμετέχουν στην εκδήλωση, ενώ για τον πρώτο είχε προβλεφτεί βραβείο ως πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής) και Σάκη Δερμιτζόγλου (ενημέρωσε την Παρασκευή πως θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους), όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν στον αγώνα, ενώ παρά το γεγονός πως ο ΑΣ Ειρηνούπολης αγωνίζεται σε καθοριστικούς αγώνες για τα μπαράζ ανόδου, οι Γιώργος Τυριακίδης, Θοδωρής Πέτγαζλης (παρέλαβε και βραβείο ως πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Ημαθίας) και Αντώνης Παρσόπουλος έδωσαν κανονικά το παρόν στην παρουσίαση και οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν στη συνέχεια καθώς σήμερα δίνουν τον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης.

DSC_0257

Παρόν στην αναμέτρηση και η Εφημερίδα “Metrosport” που κάλυψε την εκδήλωση με την απεσταλμένη τους κ. Χαρά Ματεντζόγλου ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή και των συνεργατών “Βάλτος Boys” οι οποίοι μαγνητοσκόπησαν τον αγώνα αλλά και κάλυψαν με πλούσιο φωτορεπορτάζ ολόκληρη την εκδήλωση.

Το πρόγραμμα και οι βραβεύσεις

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τα εντυπωσιακά κορίτσια τoυ Κέντρου Άθλησης και Χορού «Body and Control», τα οποία παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με χορογραφίες Hip-hop και Funky jazz, που βραβεύθηκαν με το Α΄βραβείο σε πανελλήνιους και Βαλκανικούς αγώνες χορού. Μάλιστα παρούσες ήταν και οι αναγνωρισμένες στο εξωτερικό καθηγήτριες τους Έλενα και Φένια Τσικιτίκου, οι οποίες στο ντουέτο που παρουσίασαν ήταν απολαυστικές!

DSC_0155

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ποδοσφαιριστών όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες των εξαιρετικών συνεργατών “Βάλτος Boys”, που χθες έκαναν…παπάδες!

DSC_0197

Χαρά Παπαδοπούλου, 1η σκόρερ στη Β Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών. Τη βράβευση πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Νάουσας, κα Χρυσούλα Πασχούλα

 

DSC_0200

Βασίλης Παπαδόπουλος, 1ος σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής. Το βραβείο παρέλαβε από τον 1ο σκόρερ στην ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρη Διούδη

DSC_0204

Χάρης Παραστατίδης, 1ος σκόρερ της Α2 Ερασιτεχνικής στον 2ο όμιλο. Το βραβείο του το παρέλαβε από τον Μερκούρη Καραλιόπουλο

DSC_0208

Τάσος Γκριτζιαλιώτης, πρώτος σκόρερ της Β Ερασιτεχνικής. Το βραβείο του το παρέλαβε από τον Δημήτρη Πετκάκη

11293592_1444354512527690_1104064222_o

Θοδωρής Πέτγαζλης, πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο Ημαθίας. Το βραβείο του παρέλαβε από τον Θωμά Γκέτσο

 

DSC_0210

Σάκης Παπατάνος, MVP της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Το βραβείο του παρέλαβε από τον Βασίλη Αργυρίου

11281534_1444354435861031_506356991_o

Χρήστος Σακελλάρης, MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Το βραβείο του παρέλαβε από τον Αντώνη Νατσούρα

11281431_1444354455861029_627855514_o

Ο Γιάννης Μουρίκι παρέλαβε το βραβείο του Βαγγέλη Αβραμόπουλου που ήταν ασθενής, MVP της 28ης αγωνιστικής στην Α1. Το βραβείο παρέδωσε ο Γιώργος Σγούρδας

11296396_1444354475861027_795907797_o

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για την κατάκτηση δύο συνεχόμενων τίτλων σε ένα χρόνο (Κύπελλο Ερασιτεχνών, Πρωτάθλημα Μάιος 2014, Κύπελλο Ημαθίας Μάρτιος 2015. Το παρέλαβε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Πατατούκας από τον Σάκη Παγγούρα

11294502_1444339732529168_870477792_o

Νίκος Περηφανόπουλος, για τις 180 συνεχόμενες συμμετοχές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος, που έκανε την σχετική έρευνα για την απίστευτη επίδοση!

DSC_0219

Θοδωρής Γκίτκος, για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Πετκάκης

Μετά τις βραβεύσεις και τα εντυπωσιακά έπαθλα και πλακέτες που παρέλαβαν οι αθλητές, ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα, ενώ από μικροφώνου έγινε και η εναλλάξ επιλογή των προπονητών. Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με τον Σάββα Αβετίδη (καθώς δεν είχε καταφτάσει ακόμη ο head coach Τυριακίδης) να…κλέβει αρκετούς παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου ενώ μεγάλο ήταν το…καψόνι για τον Γιώργο Μυλωνά, με τον νεαρό τεχνικό των “πρασίνων” να τον αφήνει τελευταίο και μάλιστα να μην τον διαλέγει καν!!!

Οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν ένα σετ ρούχων από τη συνεργάτιδα μας Σμαρώ Μυλωνά και στη συνέχεια χωρίστηκαν στα αποδυτήρια και ξεκίνησαν ζέσταμα.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τα δώρα των χορηγών, με το tablet μάλιστα να “πέφτει” στην τυχερή Αντωνία Γιανκάκη που ήταν ανάμεσα στους θεατές και μάλιστα πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία της!

πατήστε εδώ για να δείτε τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης

Η αναμέτρηση που είχε 10 γκολ, απίστευτο γέλιο και πέναλτι!

Γκολ με το…τσουβάλι απόλαυσαν οι φίλαθλοι του 2ου All Star Game! “Λευκοί” και “Μπλε” πέτυχαν από 5 τέρματα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση, κάτι που έκανε…μπαμ πως το επιδίωξαν καθώς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι άμυνες πήγαν περίπατο! Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Δημήτρης Καφές έπαιξε… τερματοφύλακας παίρνοντας τη θέση του Σπύρου Σταματέλου που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον επιθετικό του ΦΑΣ Νάουσα να κάνει χατ-τρικ και στην επίθεση και σε όσα δέχτηκε!

DSC_0309

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Σπανός πέτυχε με τη σειρά του το δικό του χατ-τρικ, ξεπερνώντας ίσως τα…1000 γκολ στη ζωή του ενώ εντυπωσιακό ήταν το passing game από τις δύο πλευρές θυμίζοντας πολλές φορές το τίκι τάκα της Μπαρτσελόνα! (θα θέλανε…)

Μεγάλες μορφές στην άμυνα οι Μουρατίδης, Ελευθεριάδης, Σερμπίνης και Περηφανόπουλος, στα χαφ έκοβαν και έραβαν οι Νίκου, Πατατούκας, Μπρέγκου, Σαλτουρίδης, Μουρίκι από τη μία πλευρά και Κανδηλίδης (ο οποίος λανσάρει νέο λουκ με την κόμμωση), Ρόκκος και Τσέκα (τρεχαντήρι…)

Δεν το συζητάμε για τους επιθετικούς οι οποίοι πετούσαν φωτιές και όποτε η μπάλα πήγαινε στα πόδια τους, μύριζε γκολ. Ο λόγος για τους Παπαδή, Σακελλάρη, Καφέ, Χαλβατζή, Πιτσάβα (λευκοί) και Ντέλλας, Φεζουλάς, Σιδηρόπουλος, Σπανός, Χάμπαλης και Συμπεθέρης (μπλε)

Νικητές τελικά αναδείχτηκαν οι Λευκοί με 4-3 στα πέναλτι, μία διαδικασία που εξελίχθηκε σε σόου καθώς οι ατάκες των Δημήτρη Καφέ, Σάκη Παπατάνου και Νίκου Σαρηγιαννίδη έπεφταν βροχή! Εντυπωσιακή εκτέλεση αλά…Πανένκα από τον Γιώργο Πατατούκα ενώ ο Μυλωνάς (που έπιανε τα…άπιαστα στην κανονική διάρκεια, τα πέναλτι τα έφαγε όρθιος…

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Νίκου, ο οποίος σφύριξε…δύο φορές σε όλο τον αγώνα ενώ ο βοηθός Γιάννης Τράιος ζήτημα να υπέδειξε τρία off-side σε όλο το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις

Λευκοί (Γιώργος Ντάμτσιος – Γιώργος Σγούρδας) : Σταματέλος, Νίκου, Πατατούκας, Μπρέγκου, Σαρηγιαννίδης, Περηφανόπουλος, Παπαδής, Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος, Σακελλάρης, Μουρίκι, Καφές, Χαλβατζής, Πιτσάβας.

Μπλε (Γιώργος Τυριακίδης – Σάββας Αβετίδης) : Μυλωνάς, Παπατάνος, Φεζουλάς, Σερμπίνης, Βελικούδης, Μουρατίδης, Ντέλλας, Σιδηρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κανδηλίδης, Ρόκκος, Σπανός, Χάμπαλης, Συμπεθέρης, Τσέκα.

Ο Σάκης Αλιάτσης της Arsenal Soccer Schools ο νικητής των δεξιοτήτων!

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκαν οι δεξιότητες που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο, με τη συμμετοχή παικτών από τις Ακαδημίες του ΦΑΣ Νάουσα, των Football Stars του Παλαιοχωρίου και της Arsenal Soccer Schools.

DSC_0316 11225480_10204924259169699_871113698_n

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ποδαράκια και κεφαλάκια μέσα σε διάμετρο 1×1, εκτέλεση φάουλ από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής με στόχο να σημαδέψεις το δεξί δοκάρι και κεφαλιές σε πορεία μέχρι ενός σημείου. Νικητής μετά από μεγάλο ντέρμπι αναδείχτηκε ο Σάκης Αλιάτσης της Arsenal Soccer Schools, ο οποίος κέρδισε ένα tablet, προσφορά του imathiasportsnews.gr

*δείτε σε λίγο φωτορεπορτάζ από τους Βάλτος Boys

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected