Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – “Βούηξε” ο τόπος για συμφωνία με Πογκμπά!

a8c6ff3dfb002bbd0f50078e71dde868_LΣύμφωνα με εφημερίδες της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη συμφωνήσει με τον Πολ Πογκμπά έτσι ώστε ο Γάλλος να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορέσει ο Πολ Πογκμπά. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου ο Γάλλος σταρ της Γιουβέντους απέρριψε τις προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν και προτίμησε να γίνει συμπαίκτης των Μέσι και Νεϊμάρ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο 22χρονoς Γάλλος διεθνής μέσος έχει πει το «ναι» στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και θα μετακομίσει στο «Καμπ Νου» το 2016, όταν και οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν ξανά δικαίωμα για μεταγραφές.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης, που έχει τη φωτογραφία του Πογκμπά με τίτλο το «ναι» στην πρόταση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Ο Πογκμπά θα μείνει στη Γιουβέντους έως τον Ιανουάριο του 2016, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει έως τότε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Η ποινή επιβλήθηκε από τη FIFA στην διάσημη ισπανική ομάδα για παρατυπίες σε μεταγραφές των ανήλικων ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected