Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη : “Πάρε Μπέιλ, φέρε Ντι Μαρία!”

852d00ee90172332a35d465452b25b46_LΚοντά στο μεγάλο μεταγραφικό «κόλπο» είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει το καλοκαίρι τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού και αγγλικού Τύπου ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι πεπεισμένος πως θα πάρει τον Ουαλό σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ των 100 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Μπέιλ είναι δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Ρεάλ και έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να προχωρήσει τις επαφές με την ομάδα του Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ προτείνει 60 εκατ. ευρώ και τον Ανχελ Ντι Μαρία, ως αντάλλαγμα, προκειμένου να πάρει τα δικαιώματα του Μπέιλ. Ο Αργεντινός σταρ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, απογοητεύει με τις εμφανίσεις του και δέχεται να επιστρέψει στο «Μπερναμπέου».

Ρόλο «κλειδί» στις επαφές έχει ο βοηθός του Φαν Γκάαλ και «σημαία» της Μάντσεστερ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μπέιλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, το συνολικό κόστος της οποίας θ’ αγγίξει τα 120 εκατ. ευρώ. Ο Ουαλός άσος θέλει να επιστρέψει στην Premier League, όπου θα είναι το μεγάλο όνομα της Γιουνάιτεντ και δεν θα είναι στη «σκιά» κάποιου άλλου, όπως είναι τώρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected