Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – “Χέρι-χέρι” και τη νέα σεζόν με Αλμαλιώτη

DSCN5991Μετά την είδηση που δημοσίευσε το ImathiaSportsNews την Τρίτη (26/5) περί ενδιαφέροντος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον του Δωτιέα Αγιάς, ήρθε η ώρα για την πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την περσινή χρονιά ώστε οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία να πετύχουν σχετικά άνετα την παραμονή τους.

Ο λόγος για τον Νίκο Αλμαλιώτη, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες και μετά την περσινή του παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα συνεχίσει να φορά τα “κυανοκίτρινα”, με τα οποία σκόραρε 4 φορές και κατέγραψε 14 συμμετοχές.

O 23χρονος μέσος, εμφανώς ικανοποιημένος από τη συμφωνία με τον ΓΑΣ, δήλωσε στο ImathiaSportsNews :

“Μετά την περσινή επιτυχία και την σχετικά εύκολη επίτευξη του στόχου της παραμονής, η διοίκηση της ομάδας μου παρουσίασε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο πλάνο το οποίο και με έπεισε ώστε να συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον ΓΑΣ. Ευχαριστώ πολύ όσους πίστεψαν σε μένα και να είναι όλοι σίγουροι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα σεζόν.”

Με την ανανέωση του Νίκου Αλμαλιώτη, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ξεκινά μια σειρά επαφών με τους παίκτες που επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ για τη νέα χρονιά, πάντα κατόπιν εισήγησης του τεχνικού της ομάδας, Σάκη Γλώσση.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected