Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κεραυνός Επισκοπής – Ανοίγει την αυλαία με Μπάμπο!

DSC_0060

Με την ενίσχυση της άμυνας του ξεκινά τις φετινές μεταγραφικές αναζητήσεις ο νεοφώτιστος στην Α1 Ερασιτεχνική, Κεραυνός Επισκοπής.

Προς αυτή την κατεύθυνση και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προπονητή της ομάδας, Χρήστου Μποζίνη, οι “κοκκινόμαυροι” συμφώνησαν προφορικά με τον 21χρονο αμυντικό του Άτλα Ζερβοχωρίου, Πέτρο Μπάμπο οποίος με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα αποσπάσει και τα σχετικά έγγραφα ώστε να ενταχθεί στη νέα τουτ ομάδα.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός, με θητεία σε Αγρ.Αστ.Αγίας Βαρβάρας και Αστέρα Αιγείρου Ροδόπης και μετά από μία “γεμάτη” χρονιά με τα χρώματα του Άτλα (26 συμμετοχές, 1 γκολ), μετακομίζει λίγα χιλιόμετρα πιο δυτικά ώστε να ενισχύσει τα μετόπισθεν του Κεραυνού, στον οποίο αγωνίστηκε ξανά την περίοδο 2010-2011.

Σημειώνουμε πως οι ιθύνοντες στον Κεραυνό έχουν ξεκινήσει τις επαφές για τη διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού ρόστερ και σε συνεργασία με τον προπονητή, έχουν ήδη εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι με τους οποίους θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected