Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Λάζαρο Σέμο

Semoosss_610x400Ο «αρχιτέκτονας» του Θεσπρωτού, Λάζαρος Σέμος υποκλίνεται στους παίκτες του μέσω της mikriliga.com, αναφέρεται στην ιστορική θέση που κατέλαβε φέτος η ομάδα του, βλέπει πιο ψηλά και μιλάει γι’ αυτούς που ανέβηκαν στην Football League.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας για την φετινή πορεία. Απ’ όσο ξέρω η πέμπτη θέση φέτος είναι η καλύτερη του Θεσπρωτού στην ιστορία του. Αυτό λέει πολλά για τη δουλειά και την προσπάθεια που κάναμε όλοι γύρω απ’ την ομάδα. Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Αυτοί ήταν η μεγαλύτερη δύναμη, γιατί ότι προβλήματα κι αν έχεις εξωαγωνιστικά, οι παίκτες οφείλουν κάθε Κυριακή και σε κάθε παιχνίδι να δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο. Κι αυτό έκαναν. Κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει μετά τα όσα πέτυχαν εντός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις» είπε αρχικά στη mikriliga.comκαι πρόσθεσε ο Λάζαρος Σέμος για το μέλλον του:

«Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια συζήτηση με την ομάδα, δεν έχουμε πει τίποτα. Όλοι μας, σε οποιαδήποτε δουλειά έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες για το καλύτερο. Εγώ βλέπω ρεαλιστικά τα πράγματα και αυτή την ώρα είμαι στον Θεσπρωτό. Με ενδιαφέρει πως απ’ τη στιγμή που φέτος τερματίσαμε πέμπτοι, να πάμε πιο ψηλά του χρόνου. Πατώντας στην φετινή επιτυχία. Άλλωστε, ο Θεσπρωτός έχει μεγάλη δυναμική, με καλούς παίκτες, σωστή διοίκηση, με πλάνο, είναι σε μια πόλη που αξίζει να έχει ομάδα σε εθνικές κατηγορίες και πιο ψηλά. Σίγουρα θες να πετυχαίνεις πράγματα, να βελτιώνεσαι στην πορεία και να ανεβαίνεις. Ωστόσο, δεν… πιέζω καταστάσεις, ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει…»

Ερωτηθείς για τις τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν, ο Λάζαρος Σέμος έδωσε το στίγμα του:

«Νομίζω πως ειδικά στο τέλος, πάντα ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο Πανσερραϊκός είχε μια πάρα πολύ σταθερή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ήταν πιο συγκροτημένος απ’ τους αντιπάλους του, αυτό καταλάβαινα εγώ. Στον δεύτερο όμιλο, πιο σταθερή ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης. Ωστόσο, τα Τρίκαλα έχουν στο DNA τους την… μεγάλη ομάδα, αντιπροσωπεύουν κόσμο και βαριά φανέλα. Απ’ τη στιγμή που κατάφεραν να διεκδικούν την άνοδο σε ένα παιχνίδι (στο τελευταίο της σεζόν), εκεί έπαιξε ρόλο το ειδικό βάρος του συλλόγου και τα κατάφεραν. Στον Πανελευσινιακό γίνεται πολύ καλή δουλειά και φάνηκε στο δεύτερο γύρο κυρίως. Πάνε για… μεγάλα πράγματα. Στον τέταρτο όμιλο, ο Κισσαμικός έπαιζε… μόνος του. Από νωρίς μπροστά, σε θέση οδηγού και τελικά πήρε την άνοδο με μεγάλη διαφορά».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected