Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Τα είπε όλα ο πρόεδρος!

Xalkidis_610x400Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Χαλκίδης έκανε λόγο για… 99% συμφωνία με τον προπονητή Βασιλακάκη, μίλησε για τον αριθμό παικτών που θα μείνουν στο ρόστερ, το στόχο 4άδας στη Football League, αλλά και τις προσθήκες από… Ρουμανία-Βέλγιο!

Παράλληλα έκανε σαφές πως θα ‘ναι παράνομο αν τυχόν διεξαχθούν μπαράζ ανόδου απ’ την Γ’ Εθνική στη δεύτερη κατηγορία -κάτι που θα βολέψει τους δευτεραθλητές για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Football League.

Αποσπάσματα όσων είπε ο Παναγιώτης Χαλκίδης στην TVS

Για τον Άρη: «Σίγουρα η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε απέναντι του. Βέβαια δεν θέλω τον Άρη στην Football League. Θα είναι και παράνομο αν γίνουν αγώνες μπαράζ, αλλά θα είναι και μεγάλος ανταγωνιστής και πάλι. Και ο Πανσερραϊκός πέρυσι έκανε αίτημα για την διεξαγωγή μπαράζ για τους δευτεραθλητές, η Δόξα Δράμας και ο Άρης υποβιβάστηκαν, αλλά εμείς μείναμε στη Γ΄ Εθνική».

Για τον προπονητή Βασιλακάκη: «Έχουμε μιλήσει, έχουμε έρθει σε μία πρώτη συμφωνία, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Κατά 99% θα συνεχίσουμε μαζί».

Για το ρόστερ: «Θα κρατήσουμε ένα κορμό από τη φετινή ομάδα. Θα μείνουν 15 παίκτες από το ρόστερ».

Για μεταγραφές: «Θα έρθουν αρκετοί παίκτες, είναι λογικό. Και Έλληνες και ξένοι. Είμαστε ήδη σε επαφές για τουλάχιστον πέντε ξένους από Ρουμανία και Βέλγιο».

Για το διοικητικό αύριο: «Σκεφτόμαστε να διευρύνουμε την υπάρχουσα διοίκηση. Έχουμε μιλήσει ήδη 2-3 φορές με φτασμένους επιχειρηματίες που δεν είναι Σερραίοι προκειμένου να εμπλακούν στην ομάδα και να μας βοηθήσουν».

Για τα οικονομικά της Football League: «Διαφορετικά δεδομένα σίγουρα. Καλά τα λεφτά του OTE TV, αλλά σίγουρα όχι αρκετά. Έχουμε ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουμε με τους βασικούς μας φετινούς χορηγούς, υπάρχουν και αρκετές επιχειρήσεις από τις Σέρρες που θα μας ενισχύσουν και κάνουμε επαφές και με επιχειρήσεις δυνατές εκτός Σερρών».

Για τον στόχο της επόμενης χρονιάς: «Στόχος είναι η 4αδα, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν δεν ανέβει ο Άρης δεν θα υπάρχει το μεγάλο μέγεθος στην κατηγορία και θα ξεκινήσουμε από μία καλή αφετηρία».

Για τον Γκόγκα: «Σίγουρα ήταν από τους στυλοβάτες. Ήταν μία προσωπική δικαίωση και για τον ίδιο αλλά και για εμάς, γιατί ειπώθηκαν πολλά πέρυσι όταν ήρθε σε αυτή την ηλικία».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα πολλοί ήταν δύσπιστοι στο ξεκίνημα μας, τους ήθελα από την αρχή κοντά, αλλά έστω και στο τέλος αγκάλιασαν την ομάδα και έδειξαν πόσο πολύ την αγαπούν. Τους ευχαριστούμε».

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected