Football League

Ζάκυνθος : “Καλωσορίζουμε στο νησί τους…Ιτσιομπήριδες!”

zakynthosAPS_610x400«Βέλη» προς τον πρώην παίκτη της, Αλέξανδρο Μπίρη και τον Αιγινιακό. Αφορμή αυτού κάποια οφειλόμενα που ΔΕΝ τίναξαν το ματς στον αέρα και το… ιστορικό με Ίτσιο και Πιερικό. 

Ανακοίνωση προς… δύο κατευθύνσεις εξέδωσε η ΠΑΕ Ζάκυνθος. Οι νησιώτες «επιτέθηκαν» στον Αλέξανδρο Μπίρη, πρώην ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος μέσω της δικαστικής οδού είχε καταθέσει προσφυγή και ζητούσε χρήματα… εδώ και τώρα, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην διεξαγωγή του προσεχούς αγώνα με τον Αιγινιακό.

Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη –όπως ενημέρωσαν οι κυανοκύτρινοι- οι οποίοι εξαπέλυσαν «πυρά» και κατά του Αιγινιακού, θεωρώντας πως υποκινούσε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή του Ίτσιου, όταν πριν λίγο καιρό ο Πιερικός έχασε το ματς (με τον Αιγινιακό) στα χαρτιά λόγω οφειλής 1.000 ευρώ προς τον εν λόγω παίκτη.

Η ανακοίνωση:

«Το φάντασμα «Ίτσιος» με την επωνυμία Άλεξ Μπίρης περιπλανόταν πάνω από τον ουρανό της Ζακύνθου για πολύ ώρα σήμερα το μεσημέρι. Ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους το παιχνίδι Ζάκυνθος- Αιγινιακός θα γίνει κανονικά την Κυριακή στις 17.30 και ο νικητής θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Καλωσορίζουμε τους Ιτσιομπίρηδες της Πιερίας και καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί κοντά στην τιτάνια προσπάθεια μας, για παραμονή στη Β” Εθνική. Να δείξει αυτοσυγκράτηση στις όποιες προκλήσεις δεχτεί και να βάλει πάνω απ” όλα το συμφέρον της ομάδας, που δεν είναι άλλο από την σωτηρία».

Η απάντηση του Αιγινιακού

aiginiakos34_610x400

Διαψεύδουν οι Πιερείς την οποιαδήποτε ανάμειξή τους στο θέμα Μπίρη, όπως διέρρεε η Ζάκυνθος.

Απάντηση στο θέμα που ανέδειξε η Ζάκυνθος και ουσιαστικά άφηνε υπονοούμενα πως ο Αιγινιακός «κρυβόταν» πίσω απ’ την προσφυγή του Αλέξανδρου Μπίρη (με στόχο την ματαίωση του μεταξύ τους αγώνα) έδωσε η ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδας.

Μέσω ανακοίνωσης, οι Πιερείς χαρακτηρίζουν ψευδή, κακόβουλα και ανυπόστατα τα όσα αναφέρουν οι νησιώτες και υπογραμμίζουν πως αυτό γίνεται για να «υπονομευτεί η πορεία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες κατηγορίες που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο περί ανάμειξής της στην κατάθεση προσφυγής του πρώην παίκτη της Ζακύνθου Άλεξ Μπίρης.

Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι κανένα μέλος της δεν γνωρίζει ούτε έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον εν λόγω παίκτη και καλούμε τον οποιονδήποτε σε αντιπαράθεση.

Με ψεύδη και κακόβουλα δημοσιεύματα επιχειρείται από κάποιους να δημιουργηθεί λάθος εικόνα και αυτό μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε ότι κάποιοι θέλουν να υπονομεύσουν την πορεία της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή εν όψει του πιο κρίσιμου αγώνα των play out».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected