Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Οι πρώτες μεταγραφικές βλέψεις των ομάδων

Βρισκόμαστε στη…δύση του Μαΐου ωστόσο αρκετές ομάδες προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά, προσβλέποντας σε ενίσχυση του ρόστερ τους. Για να δούμε μερικούς στόχους όπως προκύπτουν μέσα από τα ρεπορτάζ…

ΑΕΚ – Φιγκερόα και Μπουονανότε στα υπόψη!

35632a6b01bbafd2caed933142d97dbc_L

Περιπτώσεις παικτών για το κέντρο της άμυνας εξετάζει η ΑΕΚ και στη λίστα βρίσκεται ο Μεϊνόρ Φιγκερόα.

Ο 32χρονος στόπερ από την Ονδούρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» ενδιαφέρει την Ένωση. Ο Φιγκερόα αγωνίστηκε στη Χαλ και στη Γουίγκαν έχοντας με την πρώτη συμμετοχές τόσο στην Premier League όσο και στο Europa League σημειώνοντας και ένα τέρμα. Τέλος Ιουνίου ο έμπειρος αμυντικός μένει ελεύθερος και η ΑΕΚ μπορεί να μιλήσει απευθείας μαζί του. Εκτός από στόπερ αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Φιγκερόα από το 2008 αγωνίζεται στην Αγγλία, κυρίως στη Γουίγκαν, ενώ έχει 113 συμμετοχές με την εθνική Ονδούρας.

Εκτός από την περίπτωση του Μεϊνόρ Φιγκερόα, στην Ένωση «παίζει» και το όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» η ΑΕΚ ψάχνει την περίπτωση του 27χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Κλίμες από την Γρανάδα.

Ο Μπουονανότε δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην ισπανική ομάδα και έτσι ο Δικέφαλος εδώ και καιρό φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του. Μάλιστα -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- η ΑΕΚ ζήτησε από τον παίκτη να βρει λύση με την Γρανάδα προκειμένου να μείνει ελεύθερος, με τους «κιτρινόμαυρους» να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο.

Ατρόμητος – Εξετάζει “δίδυμο” από τον ΠΑΟΚ!

86810727660a66809cc709b091c3a354_L

Δίχτυα στην Τούμπα έχει ρίξει ο Ατρόμητος για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», ο Ατρόμητος θέλει να αποκτήσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Στα δυτικά προάστια έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του Παπ που το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, ο Ατρόμητος φέρεται να παρακολουθεί και την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, μόνο που ο Σάλπι έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο ως το 2017.

Παναθηναϊκός – Βρήκε τη λύση σε περίπτωση που δεν έρθει ο Εσιέν

dc5904b219a140060cff8486426e0f40_L

Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ, που έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό και είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ του γαλλικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ως… εναλλακτική λύση πίσω από τον Μίκαελ Εσιέν.

Δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού France Football, ανέφερε πως το Τριφύλλι προσέγγισε τον Γάλλο άσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νις, καθώς θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Ο Ντιγκάρ βρισκόταν από το 2011 στη Νις και ήταν βασικός και αναντικατάστατος, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ενδιαφέρον έχουν επίσης δείξει η Τορινό και η Κιέβο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πιο… απίστευτο γκολ που έχει βάλει στην καριέρα του κοντρα στη Ναντ!

Πανιώνιος – Θέλει πίσω τον Ντούνη

8b5ff51d28d2818c6d1adac2ca545421_L

Τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν κάνει ο Πανιώνιος, προσπαθώντας να βρει λύσεις για τους παίκτες που φεύγουν.

Παρελθόν από την Πλατεία αποτελούν οι Γιάννου, Κολοβός, Φούντας, ενώ και το μέλλον του Μπουμάλ είναι αμφίβολο. Γι’ αυτό οι «κυανέρυθροι» ψάχνουν παίκτες για την επιθετική τους γραμμή, έχοντας στα υπόψη και τον παλιό γνώριμο, Μάρκο Ντούνη. Ο 23χρονος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι έκανε το βήμα για την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και το μέλλον του είναι αβέβαιο. Με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος έχει περιορισμούς στις μεταγραφές του, ο Ντούνης μοιάζει ιδανική λύση, καθώς είναι 23 ετών και γνωρίζει καλά την Πλατεία. Αν η ΑΕΚ τον αφήσει ελεύθερο, τότε ο Πανιώνιος θα κινηθεί για την απόκτησή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected