Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – “Παριζιάνος” για 4 χρόνια ο Παστόρε, ελεύθερος ο Μπερμπάτοφ!

ImageHandlerΟ Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανανέωσε την συνεργασία του με τους νταμπλούχους Γαλλίας ως το καλοκαίρι του 2019.

Ήταν το πρώτο μεγάλο όνομα που έφεραν στην πόλη του φωτός οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, που θέλουν να κάνουν τον Χαβιέρ Παστόρε σημαία της νέας εποχής. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές εβδομάδες, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο Αργεντινός που φέτος είχε 5 γκολ και 10 ασίστ με τους νταμπλούχους Γαλλίας ανανέωσε μέχρι το 2019.

πηγή

ImageHandler (1)

Η Μονακό ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βούλγαρου επιθετικού, το συμβόλαιο του οποίου με τους Μονεγάσκους έληξε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανακοίνωσε και επίσημα η Μονακό. Ο γενικός διευθυντής των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ αφού εξήρε τον επαγγελματισμό και το ήθος του Βούλγαρου επιθετικού σε αυτούς τους 18 μήνες που βρέθηκε στο Πριγκιπάτο, ανακοίνωσε ότι το συμβόλαιο του που λήγει μερικές ημέρες δεν πρόκειται να ανανεωθεί, επισημοποιώντας την αποχώρηση του. Μαζί με τον Μπερμπάτοφ, παρελθόν από την Μονακό αποτελεί και ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος ήταν δανεικός στην γαλλική ομάδα και επιστρέφει στην Φούλαμ, στην οποία ανήκει.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected