Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Προαγωγή σε τεχνικό για Τσιτσιλίκα, ανανέωσε ο Δερμίσης

τσιτσιΣτο ξεκίνημα της πετυχημένης διαδρομής του τα τελευταία ο Αχιλλέας και επί προεδρίας Γιώργου Γαβρίδη, μαζί με την ανοδική του πορεία, δημιούργησε και μια πετυχημένη συνταγή την οποία συνεχίζει να εμπιστεύεται μέχρι και σήμερα.

Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα ο Μπάμπης Πεΐδης είχε για βοηθό του και άμεσο συνεργάτη του τον Δημήτρη Παπούλα. Όταν ο δεύτερος ανέλαβε πρώτος προπονητής του Αχιλλέα, είχε βοηθό και συνεργάτη του τον Αποστόλη Στύλο.

Όταν ανέλαβε ο Αποστόλης Στύλος την τεχνική ηγεσία και μετά από δυο χρόνια, είχε δίπλα του τον Νίκο Τσιτσιλίκα.

Τώρα ο Λιτοχωρίτης τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία στο κομμάτι αυτό της ομάδας της Νεοκαισάρειας με στόχο να συνεχίσει την θετική παράδοση που θέλει τα τελευταία χρόνια τον Αχιλλέα πρωταγωνιστή.

Ο Νίκος Τσιτσιλίκας είναι κάτοχος UEFA A΄, έχει το προνόμιο του ότι είναι κατ΄ επάγγελμα γυμναστής και ξέρει καλά την ομάδα αφού βρίσκεται στο τεχνικό τιμ από το περασμένο καλοκαίρι.

Βοηθός και άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου Νίκος Μπαγκέας ενώ ο ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης θα είναι ο πολύπειρος Σάκης Κωτσιόπουλος (Μπόνιεκ).

Τέλος σε συνέχεια των ανανεώσεων για την ομάδα της Κατερίνης, συμφώνησε και με τον Γιάννη Δερμίση που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Αχιλλέα Νεοκιασάρειας.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected