Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Ζαχαρόπουλος για τέταρτη χρονιά!

96edda9acfffdc9feec33917b21a707c_XLΩς τυπική διαδικασία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η είδηση της συμφωνίας του Οπούντιου Μαρτίνου με τον Μάκη Ζαχαρόπουλο για συνεργασία και τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στον ‘πράσινο’ πάγκο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, εξέλιξη φυσιολογική με δεδομένο ότι αμφότερες οι πλευρές έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Η συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Μπάτσο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ άμεσα θα γίνουν οι πρώτες ενέργειες για την υλοποίηση του προγραμματισμού, ενόψει μίας περιόδου που εκ νέου θα βρει τους Φθιωτούς στη Γ’ Εθνική.

”Δεν μπορούσα να αρνηθώ”

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Οπούντιο μίλησε στο‘pamebala.gr’ ο Μάκης Ζαχαρόπουλος. Χαρακτηριστικά, ο 59χρονος τεχνικός ανέφερε: ”Είμαι ευχαριστημένος με τον σύλλογο και με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύω. Δεν μπορούσα να ανρηθώ τη νέα πρόταση του προέδρου. Από την άλλη, καλά πήγε η ομάδα και, ως εκ τούτου, ήταν αναμενόμενο να συνεχίσουμε τη συνεργασία”.

Όσο για τις βλέψεις της επόμενης σεζόν, επισήμανε: ”Πρώτος στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα. Αρχίζουμε τον προγραμματισμό, για να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι, κι έπειτα θα κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected