Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στο στόχαστρο της Πύδνας ο Γκόγκας!

Gkogkas1_610x400Kίνηση που πέραν από αποτέλεσμα στο αγωνιστικό, θα ανεβάσει… γενικά επίπεδο την ομάδα επιχειρεί η Πύδνα Κίτρους!

Ο νεοφώτιστος σύλλογος της Γ’ Εθνικής, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com επιχειρεί γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σάκη Γκόγκα.

Του πολύπειρου επιθετικού, με πολλές παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα, που πέρσι ήταν αρχηγός στον Πανσερραϊκό και με αρκετά γκολ βοήθησε στην μεγάλη άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση, ενώ και ο Γκόγκας έχει δεθεί στα «λιοντάρια», που απ’ του χρόνου θα παίζουν στη Football League.

Στην Πύδνα πάντως θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις με μια τέτοια κίνηση-βόμβα και προσπαθούν για να την φέρουν σε πέρας. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ως προπονητής για τη νέα σεζόν ο Απόστολος Στύλος, που άφησε την τρίτη ομάδα του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), δείγμα των βλέψεων που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο Γκόγκας είναι 34 ετών με εμπειρία σε Πανσερραϊκό, Προοδευτική, Κέρκυρα, Καβάλα, Ιωνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικό Αστέρα, Ελπιδοφόρο, Εθνικό Σερρών, Αστέρα Μαγούλας, έχοντας πολλά… παράσημα (και γκολ) στον ώμο του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected