Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Αλμωπός Αριδαίας – Νέος προπονητής ο Γιώργος Τυριακίδης!

unnamedΣε συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη ήρθε η Διοίκηση του Αλμωπού στην προσπάθεια που γίνεται για μια νέα αρχή στους Κυανόλευκους της Καρατζόβας.

Η Διοίκηση του Κώστα Γάτσου μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις κατέληξε στον έμπειρο Σκυδραίο τεχνικό που στις ομάδες που δούλεψε κατά το παρελθόν άφησε τα διαπιστευτήριά του, ενώ να τονιστεί ότι πριν κάποια χρόνια κάθισε ξανά στον πάγκο του Αλμωπού.

Επιπλέον, τα καλύτερα λένε για τη δουλειά που έκανε στον Αετό Σκύδρας, στον Ολυμπιακό Γαλατάδων και τελευταία στον ΑΣ Ειρηνούπολης τον οποίο αν και νεοφώτιστο στην Α1 Ημαθίας ανέδειξε πρωταθλητή.

Η πρόσληψη του εν λόγω προπονητή ικανοποίησε τους φίλους του Αλμωπού που ευελπιστούν ότι η φετινή σαιζόν θα είναι καλύτερη από την περσινή όπου υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες χωρίς όμως να επαληθευτούν.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Αλμωπού

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας κάνει γνωστό σ’ όλους τους φιλάθλους της ομάδας πως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο εγνωσμένης αξίας τεχνικός Γιώργος Τυριακίδης.

Ο Γιώργος Τυριακίδης. γνωστός για το πλούσιο έργο του, συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για να υλοποιήσει τα σχέδια της διοίκησης και τις προσδοκίες των φιλάθλων του ιστορικού Αλμωπού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά με την ολοκλήρωση του προπονητικού επιτελείου (αγωνιστικά τμήματα και υποδομές) και την κατάρτιση του νέου ρόστερ.

Με τιμή
Η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected