Super League 1

Ολυμπιακός – Προκρίνεται πλέον η περίπτωση Σίλβα!

FUTEBOL  - Marco Silva, treinador do Sporting no jogo desta noite com o Chelsea, em Alvalade a contar para a Liga dos Campe¿es - Grupo G  2 Jornada. Estadio Jose Alvalade em Lisboa. Terca feira 30 de setembro 2014. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF)Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ, Μάρκο Σίλβα, είναι το μεγάλο φαβορί για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6

Όπως επιβεβαιώνεται από την πειραϊκή ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Πορτογάλος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη θέση του νέου προπονητή των “ερυθρολεύκων”. Μάλιστα, όπως λένε στην πατρίδα του, φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και να μιλάει με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την εφετινή σεζόν o Μάρκο Σίλβα οδήγησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη τριετία ήταν στον πάγκο της Εστορίλ, με την οποία τη σεζόν 2012-13 τερμάτισε στην 5η θέση της Liga Sagres.

Πρόκειται για έναν τεχνικό νέο, φιλόδοξο και λάτρη του επιθετικού ποδοσφαίρου, στοιχεία που αναζητούσαν οι Πειραιώτες για την διάδοχη κατάσταση μετά την απομάκρυνση του Περέιρα. Μέχρι και αυτή την στιγμή ο Μάρκο Σίλβα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected