Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Τα πρώτα σχέδια για τη νέα σεζόν και οι μεταγραφικοί στόχοι

pantidosΠοιοι παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο της Λαμίας, λόγω… εντοπιότητας. Αποκλειστικά στη mikriliga.com τέσσερις υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των “κυανόλευκων”. 

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει επαναλάβει αρκετές φορές την πρόθεση του να στραφεί και στο ντόπιο στοιχείο όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ. Η mikriliga.com σας αποκαλύπτει τέσσερις υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των “κυανόλευκων” που κατάγονται από τον Νομό Φθιώτιδας!

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Νίκου Παντίδου (φωτ). Ο 24χρονος αμυντικός είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στον Πανιώνιο και οι ιθύνοντες της ομάδας της Φθιώτιδας θα προσπαθήσουν να τον ντύσουν στα “κυανόλευκα”!

Στη σχετική λίστα φιγουράρει ακόμα ένας… σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τονΔημήτρη Σωτηρίου. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο στόχαστρο, ωστόσο για την απόκτηση του έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η ΑΕΛ Καλλονής.

Πιο εφικτές περιπτώσεις είναι αυτές των Γιώργου Θέου και Βαγγέλη Στουρνάρα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ανήκει στον Λεβαδειακό και ήδη έχει γίνει μια πρώτη κρούση στους Βοιωτούς για να μετακομίσει στη Λαμία. Όσον αφορά στον 33χρονο μπακ είναι παλιός γνώριμος αφού φόρεσε τα “κυανόλευκα” το πρώτο μισό της σεζόν 2008-09, έχοντας παράλληλα πολλά… ένσημα στη Football League με ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών και Νίκη Βόλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected