Κατηγορίες
Διάφορα

ΟΠΑΠ – Το νέο παιχνίδι που έρχεται αλλάζει πολλά από αυτά που ξέραμε

DSC_9094Τα πάνω κάτω στο νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, τα vlt’s φέρνει ο νέος Κανονισμός που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 1120 και ημερομηνία 12/6 από την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων, λίγες ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Ο νέος Κανονισμός αλλάζει τα δεδομένα για τα business plan αφού θέτει όριο απωλειών, μειώνει στο 1/5 το ανώτερο τζακ ποτ, μειώνει το ωράριο λειτουργίας, τις ώρες ανά παίκτη και κυρίως επιτρέπει φορολογικούς ελέγχους…

Ο νέος Κανονισμός προβλέπει υποχρεωτική αναγραφή του ΑΦΜ στην κάρτα παίκτη και θέτει μέγιστο όριο απώλειας για κάθε παίκτη ανά ημέρα τα 80 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος Κανονισμός (που είναι ακόμη ανηρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΕΠ), δεν όριζε όριο απωλειών ανά ημέρα (προέβλεπε ότι το ορίζει μόνος του ο παίκτης) ενώ έθετε όριο ανά συνεδρία τα 80 ευρώ, ποσό που ο νέος Κανονισμός το μειώνει στα 20 ευρώ. Επίσης στον προηγούμενο Κανονισμό δεν υπήρχε η απαίτηση για αναγραφή του ΑΦΜ στην κάρτα παίκτη, μια αλλαγή που αποσκοπεί στη διασταύρωση των οικονομικών δεδομένων του παίκτη, ωστόσο εκτιμάται ότι θα μειώσει την ελκυστικότητα του παιχνιδιού.

Η περιοριστική πολιτική στα τυχερά παιχνίδια που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης και ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων κ. Α. Στεργιώτης γίνεται πράξη με τις αλλαγές που φέρνει ο νέος Κανονισμός.

Ο νέος Κανονισμός μειώνει (σε σχέση με τον προηγούμενο Κανονισμό που αντικατέστησε) το μέγιστο χρόνο παιγνίου στις 10 ώρες την εβδομάδα και τις 32 το μήνα (από 12 ώρες/εβδομάδα και 40/μήνα) και μειώνει και το ωράριο λειτουργίας.

περισσότερα στο newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected