Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η νέα σελίδα στη διοίκηση του Πανιωνίου και η υπογραφή Τζιμπούρ

323d8a4765889874bb7da822f0e026fe_LΣτα χέρια του Νίκου Ζαμάνη και του Χρήστου Δάρα πέρασε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Πανιώνιος, έπειτα από το ομόφωνο «ναι» του Ερασιτέχνη στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης.

Αναμενόμενη εξέλιξη στη ΓΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, όπου οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης πήραν στα χέρια τους το 67% των μετοχών της ΠΑΕ και είναι οι νέοι μεγαλομέτοχοι της ομάδας. Η πρόταση που είχαν καταθέσει έγινε ομόφωνα δεκτή από τη ΓΣ, σε αντίθεση με την πρόταση του Κωνσταντίνου Τσακίρη η οποία διαβάστηκε από επιστολή που έστειλε ο ίδιος. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος πρότεινε ένα πλάνο πολυμετοχικότητας, το οποίο όμως δεν εγκρίθηκε.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως οι Δάρας και Ζαμάνης εκτός από το «τιμόνι» της ΠΑΕ αναλαμβάνουν και χρέη ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, τα οποία φυσικά δεν έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι αλλά έρχονται ως… κληρονομιά από το παρελθόν. Πρώτος στόχος της νέας διοίκησης πλέον, είναι να προλάβει ο Πανιώνιος να μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων, κάτι που θα γίνει βάσει πληροφοριών ως τις 26 Ιουνίου.

πηγή

thumbΟλοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της επιστροφής του Αλγερινού επιθετικού στην ΑΕΚ.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ρέφικ Τζιμπούρ. Μετά τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Αλγερινός επιθετικός είχε μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Εκεί συναντήθηκε με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Αλέξη Δέδε και Χάρη Γρηγορίου και διευθετήθηκαν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα, προκειμένου λίγο μετά τις 22.00 να βάλει τελικά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected