Basket

Α2 Μπάσκετ – Σημαντικές αλλαγές τη νέα χρονιά, την αρχή κάνει ο Αετός!

DaisΤο όνειρο της Α2 κράτησε μόλις ένα χρόνο για τον Αετό, ο οποίος απειλείται με… αφανισμό από τον χάρτη του μπάσκετ. Κι αυτό γιατί επίκειται απορρόφηση του συλλόγου από τον Δούκα. Τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι αγώνες και οι προσπάθειες ετών έφεραν τον Αετό στην Α2 τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα από τον Άγιο Παντελεήμονα μπορεί να μην είχε έδρα (σ.σ.: φιλοξενείτο στο κλειστό του Στρέφη) ή βάση φιλάθλων, αλλά είχε βρει τον τρόπο να “καταπίνει” τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα μέσα σε μία πενταετία να φτάσει από την Α’ ΕΣΚΑ στην Α2.

Ο κύριος λόγος των συνεχόμενων επιτυχών είχε να κάνει με τις φιλοδοξίες του “ισχυρού άνδρα” της ομάδας, κ. Κωνσταντίνου Παπαχριστόπουλου. Ομοίως και η επικείμενη εξαφάνιση από τον μπασκετικό χάρτη.

Βλέπετε, ο πρόεδρος του Αετού έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για τη θέση στην Α2. Κοινώς έχει βγει στην αγορά για να πουλήσει. Κι αν στην αρχή διαφαινόταν πως οι όποιες επαφές θα αφορούσαν απλή πώληση του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλήμα της δεύτερης κατηγορίας, εσχάτως έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο απορρόφησης του Αετού από την ομάδα που ήταν διατεθειμένη να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Εν αρχή ήταν το Περιστέρι αυτό που εμφανίστηκε πρόθυμο να “κερδίσει” μία θέση στην Α2. Όταν όμως οι άνθρωποι του συλλόγου πληροφορήθηκαν πως -μέσα σε όλα- θα έπρεπε να αποπληρώσουν τα χρωστούμενα της φετινής αγωνιστικής περιόδου (σ.σ.: πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως το ποσό φτάνει τις 50 χιλιάδες ευρώ) προς τους παίκτες, έκαναν πίσω.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected