Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου στους παίκτες (photos)

Χωρίς τίτλο1Η νέα σεζόν θα βρει την Επισκοπή στη Γ’ Εθνική, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Κρητικούς να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με μπάρμπεκιου που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (17/06) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα Νέων, η διοίκηση και φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον πρόεδρο, Μιχάλη Νικολιδάκη να αναφέρει: «Μια ήττα ή και 10 ακόμα, δεν μπορούν να αποδώσουν χαρακτήρα σε μια ομάδα. Ακόμη κι αν πέφτεις κατηγορία, οι αρχές και οι αξίες μας, δεν αλλάζουν».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μέλη του συμβουλίου της ΕΠΣ Ρεθύμνου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Γαζνός και ο γενικός γραμματέας, Τίτος Χνάρης.

Ο πρώτος σημείωσε: ««Ήταν τιμή για το Ρέθυμνο και την Ένωση μας, που είχαμε εκπροσώπηση στο πρωτάθλημα της Football League από μια τέτοια ομάδα όπως η Επισκοπή». Στο κάλεσμα της Επισκοπής ανταποκρίθηκαν παλιοί παίκτες και προπονητές όπως ο Στέλιος Κοζανίδης, ο Γιώργος Λυρώνης, ο Παύλος Γύπαρης, ο Σταύρος Καλαϊτζιδάκης, ο Μανώλης Κιμιωνής, Κελαϊδής και πολλοί άλλοι.

περισσότερες φωτογραφίες στο footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected