Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφές για Ατρόμητο, Κέρκυρα, έκλεισε προπονητή ο ΠΑΟΚ

141337162494Ο Ατρόμητος πήρε φόρα στο μεταγραφικό παζάρι και μετά την μεταγραφή του Φερνάντο Ουσέρο, ολοκλήρωσε και αυτή του Πάπε Εμπόου, επιβεβαιώνοντας το SDNA και για την ύπαρξη ενδιαφέροντος και για την κλεισμένη συμφωνία.

Ούψους 1.90 μ. Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανθρακικό υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και είναι θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις από την περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Ο 27χρονος στοπερ έχει 59 συμμετοχές και 2 γκολ με τους Κομοτηναίους και έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Αζαξιό, Καέν, Μονς και Αμιάν.

πηγή

buykoΟ Ντένις Χαλίλοβιτς είναι μια “ανάσα” από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντένις Χαλίλοβιτς, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φαίακες.

Υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον 29χρονος κεντρικό αμυντικό, θετική εισήγηση για τον Σλοβένο έχει δώσει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Χαλίλοβιτς έχει παίξει στις Ρούνταρ, Τσέλιε, Ντράβα, Σατούρν, Βίλεμ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ντομζάλε και Κόπερ.

Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Βόσνιου επιθετικού, Καϊκούτ, τελειώνει τις επόμενες ημέρες και εκφράζεται αισιοδοξία πως το θέμα θα έχει θετική κατάληξη και ο παίκτης θα παραμείνει στην Κέρκυρα.

πηγή

ImageHandler (1)Ιβάν Σαββίδης και Ιγκόρ Τούντορ έδωσαν τα χέρια στην Αθήνα και ο Κροάτης τεχνικός ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά.

Η άφιξη του Ιγκόρ Τούντορ το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στην Αθήνα σηματοδοτούσε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, καθώς στην πρωτεύουσα βρισκόταν και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

Οι δυο τους είχαν συνάντηση, με την παρουσία της Μαρίας Γκοντσάροβα, δίνοντας τα χέρια έτσι ώστε ο 37χρονος Κροάτης να ανεβαίνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη και να πιάνει άμεσα δουλειά στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected