Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Τα ηνία στον Διγκόζη και η αναζήτηση από τα ψηλά…ράφια!

Χωρίς τίτλο

Ο Μακεδόνας προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Αιολικού και είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας.

Απ’ την πρώτη στιγμή, η ιστοσελίδα σας είχε ενημερώσει για το έντονο φλερτ των δύο πλευρών, το οποίο τελικά μετουσιώθηκε σε «γάμο».

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα σε Αιολικό και Διγκόζη έγινε την Κυριακή. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, κατέβηκε στη Ρόδο –όπου ο Μακεδόνας κόουτς βρίσκεται για να πάρει το δίπλωμά του- οι δύο άνδρες συζήτησαν και τα βρήκαν!

Έτσι, υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί στις αρχές Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην κόουτς –μεταξύ άλλων- των Παναχαϊκής, Αιγινιακού, Τυρνάβου, Τρικάλων θα μεταβεί στην Μυτιλήνη στις 5 του επόμενου μήνα (στις 4 ολοκληρώνεται το σεμινάριο στη Ρόδου) και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι υψηλοί στόχοι!

firinew_610x400Ο Αιολικός έχει στη λίστα τουλάχιστον τέσσερις στόχους τους οποίους αποκαλύπτει η mikriliga.com!

Ο Άγγελος Διγκόζης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αιολικού και πλέον ο σύλλογος φουλάρει για την μεταγραφική του ενίσχυση.

Ασφαλείς πληροφορίες της mikriliga.com, αναφέρουν ότι στη λίστα του Αιολικού και μάλιστα περίοπτη θέση είναι οι περιπτώσεις των τερματοφυλάκων Γιάννη Φιρινίδη (φωτ. αγωνιζόταν στην Καβάλα την περασμένη σεζόν), Νίκου Μελίσσα (ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ηρακλή Ψαχνών, Φωκικό) και Χρήστου Αθανασόπουλου (αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο και έχει περάσει από Ηρακλή Ψαχνών και Καλλιθέα).

Επιπλέον, στο μπλοκάκι του Άγγελου Διγκόζη είναι και οι Γκέρμαν Ντατίδης (25χρονών μέσος), Δημήτρη Καραμανλή (28χρονος αμυντικός) από την πρώην ομάδα του Έλληνα τεχνικού, τον Τύρναβο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected