Super League 1

Πλατανιάς – Αποχωρεί ο Αγκιλέρα

aguilera2_610_400Το τέλος της καριέρας του στον Πλατανιά αποκάλυψε ο Χουάν Αγκιλέρα με δηλώσεις του σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο πρόεδρος μου πρότεινε να ανανεώσω για ένα ή δύο χρόνια αλλά επέλεξα να μη συνεχίσω. Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μου. Ηταν τρία πολύ καλά χρόνια, αλλά τώρα είναι η ώρα να χαράξω νέες διαδρομές», ήταν μεταξύ άλλων τα όσα είπε.

Ενδιαφέρον βέβαια είχαν όσα δήλωσε ο Αγκιλέρα για την πόλη των Χανίων και τον Πλατανιά, περιγράφοντας την περιοχή ως μία… Ίμπιζα!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα Golde Murcia:

Για το μέλλον του: «Ο πρόεδρος μου πρότεινε να ανανεώσω για ένα ή δύο χρόνια αλλά επέλεξα να μη συνεχίσω. Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος μου. Ηταν τρία πολύ καλά χρόνια αλλά τώρα είναι η ώρα να χαράξω νέες διαδρομές. Θέλω να συνεχίσω εκτός Ισπανίας, να γνωρίσω νέα πρωταθλήματα και νέες χώρες. Είμαι κοντά σε μία ομάδα και θα δούμε εάν θα επισημοποιηθεί αυτή τη βδομάδα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να παίξουν άνετα στην Primera Division. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο επίπεδο της Segunda».

Για τον Πλατανιά: «Είναι ένα τουριστικό μέρος, μιλά αγγλικά όλος ο κόσμος. Καταλαβαίνω λίγα ελληνικά, αλλά η συνεννόηση γίνεται στα αγγλικά. Στην Κρήτη, όλοι ζουν αποκλειστικά από τον τουρισμό. Αυτός έχει μειωθεί λίγο, αλλά η κρίση τον έχει επηρεάσει πολύ λιγότερο. Η ποιότητα ζωής είναι απίστευτη. Είναι ένα χωριουδάκι που ζει αποκλειστικά από τον τουρισμό. Μπαρ, εστιατόρια, μαγαζιά και όλα αυτά. Ο κόσμος δουλεύει επτά μήνες, το χειμώνα έχει ηρεμία και το καλοκαίρι πολλή δουλειά. Μοιάζει με την Ίμπιζα. Και οι παραλίες είναι ένα θαύμα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected